Sociální demokracie vyhání lidi, vychvalujíc, vlastní nevzdělanost…

Marksová ministryně sociální nespravedlnosti a velkého chaosu, opět přivedla nový zákon ad absurdum o vyšší dani, pro lidi žijící osamoceně a  bez dětí.

Hrubě pošlapává základní lidské právo rozhodovat sám o sobě, o kvalitě svého života a tlačí občany nátlakem restrikce daní do pořizování dětí. Tento paskvil zákona, ostatně, co jiného od sociální demokracie čekat, díky nakoupeným titulům vzdělání, diskriminuje určitou skupinu obyvatel a jiné etnika protěžuje, ale v případě prosazení trpí neuvěřitelným množstvím neřešitelných otázek, které zatíží statní legislativu a samotný sociální aparát.  Naše republika už trpí jednou z nejvyšších daní v koeficientu úměrnosti hodinového tarifu, ale opět přidává další z mnoha důvodů, proč opouští větší a větší množství, perspektivních obyvatel, tento stát.

Na straně jedné, se zde nekontrolovaně množí skupina nepřizpůsobitelných obyvatel, které sociální úřad ani nenutí pracovat ( stát již v budoucnu, bez opětovného navýšení daní je neuživí) v pracovních pozicích, které jsou schopni vykonávat a na jejichž místa naopak povoluje cizí státní příslušníky a to dokonce ve vysokém produktivním věku, a na straně druhé, vyhání lidi, aktivně pracující na úkor nezaložení rodiny, vyššími a vyššími daněmi do lepších pracovních podmínek v zahraničí. Je otázkou, jak bude řešena otázka daní v případě rozvodů. I zde je naše republika na špici žebříčku. Komu z partnerů připadne Černý Petr placení daně a třeba i v případě nemoci, tělesného postižení…

Nic z toho zákon neřeší, zůstává volně k dopracování…

Opravdu si můžeme dovolit ten luxus, zbavovat se pracujících lidí?

Panebože, co za lidi, nám vládnou…

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Jan Hurka | pondělí 3.10.2016 8:59 | karma článku: 30,02 | přečteno: 645x
  • Další články autora

Jan Hurka

Dinosaurům, chutná Fiala…

8.12.2023 v 5:41 | Karma: 18,97

Jan Hurka

Opravdu to opravdu dokázal(i)…

3.11.2023 v 5:45 | Karma: 16,21