Mimozemšťané

je jistě úsměvné, jak říkává náš president ad. akta, že bymezinámi mohli žít. A přece je to pravda a jsou jich miliony. A je také možné že nás zničí, protože se to již jednou mohlo stát. 

Ale nestalo, protože i oni byli tehdy také napadeni. V podstatě nás zachránil pro mnohé zloduch číslo jedna. Ano zloduch těch, kteří se cítí méněcení. Aby jsme si rozuměli. Zloduch pro méněcené je každý, který se meněceným necítí. Mimozemštané tady byli vždy a jsou tu pořád. Jako ten virus, který tady byl vždy s námi, ale pandemie se z něho stane až tehdy, když se ho zmocní schopný rozprašovač. Jako u toho viru té pandemie o které nevíme jestli nějaký byl a jestli je už všechno za námi.

 

Rozprašovač pandemie tedy známý není a kdo tvrdí že ho zná je mimozemšťan. Naproti tomu rozprašovači mimozemšťanů a jejich kupitelé, tedy ti, kdo seskupují mimozemšťany v ohrožující sílu jsou známí ohrožitelé lidstva od jeho počátku.

 

Pojmenujme nepojmenované. Mimozemšťané minulosti byli ti, kteří věřili rozprašovači Hitlerovi. Z těchto mimozemšťanů se dnes se stali vzorní pozemšťané.

 

Dnešní mimozemšťané jsou povětšinou ti, kteří s dnešními vzornými pozemšťany dříve bojovali. Všichni, kteří věří že svobodomyslní Ukrajinci chtějí někoho napadnout nebo někoho provokovat jsou mimořádně směšní, tím více ale nebezpečnější mimozemšťané. Nejlépe na světě to vědí ti, kteří umí bez pomoci čísti tento text. Tito pozemšťané mají své zkušenosti s mimozemšťany včerejška, dnes vzornýni pozemšťany. Kupodivu se i mezi nim najde nemálo mimozemšťanů, kteří musí být ale ze soustavy velmi vzdálené naší Mléčné dráze..

 

Rozprašovačem dnešních mimozemšťanů je mimozemšťan jménem Vladimir Vladimirovič Putin.

 

P:S. Tento blog byl napsán týden před napadením Ukrajiny a nezveřejněn proto, že mimozemšťan přes počítače Dr. Jan Hulík měl s tímto zařízením mladých pozemšťanů problémy.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Jan Hulik | pátek 4.3.2022 12:00 | karma článku: 8,21 | přečteno: 339x
  • Další články autora

Jan Hulik

,,děti neberem"

4.12.2023 v 9:00 | Karma: 20,81

Jan Hulik

Jindřišky punčochy

12.1.2023 v 12:42 | Karma: 10,83

Jan Hulik

Potkali se u Kolína

9.1.2023 v 14:26 | Karma: 12,11

Jan Hulik

O Maturitě dříve a nyní

23.9.2022 v 10:59 | Karma: 12,25