Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Komunista Kumar W. nechť své akivity radějí směřuje do své rodné země.

0 0
možnosti

J31a89n 66R42á33ž

2. 7. 2015 12:19

KARMA!!!

Jsem přímo nadšený, že se konečně v ČR našla radnice, která problém s lidmi velmi přizpůsobivými při využívání bezbřehého sociálního systému, řeší rázně a velmi spravedlivě!!!

Ještě  přestat financovat těch cca 120 neziskovek, které řeší (a nikdy nevyřeší, neb na tom nemá zájem) problém těchto "přizpůsobivých" občanů a jsme na cestě ke spravedlivému řešení tohoto veleproblému.

Kdyby takto postupovaly všechny radnice, tak  většina našich spoluobčanů s kočovnickými geny, by šla hledat bezpracný způsob života, štědře dotovaný státem, někam jinam a zbytek by se snažil najít práci. 

A jsem přesvědčen, že s těmi, kteří  "žijí řádným životem pracujícího občana" nebude žádný problém, stejně tak, jako s nimi nebyly vážnější problémy v době, kdy odpůrcům života pracujícího občana hrozil kriminál.

P.S. Mně je jedno, jestli někdo pracuje nebo žebrá (je  to stejné, když někdo sedí před kostelem s nataženou rukou nebo jde natahovat ruku na sociálku) , ale proč těm žebrajícím mám  nedobrovolně přispívat ne jejich zahálčivý život ze svých daní?

1 0
možnosti
Foto

Dobrý den, děkuji za karmu. Souhlasím s Vámi! Patrik Hujdus

0 0
možnosti

Výborne, len tak ďalej!

1 0
možnosti
Foto

Jak by mohl potvrdit autor blogu - tak aktivista, pedagog, sociální pracovník a předseda o.s. "Vzájemné soužití" indického původu Kumar Vishwanathan (*1963), nevyvíjí svoje začleňovací aktivity samozřejmě zadarmo a ani za své úspory, ale inkasuje na ně, tak jako instituce tohoto druhu všechny ostatní, nemalé finance od státu - a zatím bez valného výsledku...

2 0
možnosti

J42a94n 16R92á75ž

2. 7. 2015 12:26

Stejně jako lékaři problémy se zdravím léčí a nikdy úplně nevyléčí, tak neziskovky problémy s Cikány řeší a nikdy nevyřeší. Kdyby problém vyřešili, přišli by o své příjmy. Tak proč by to dělali? (Odposlechnuto v MHD)

0 0
možnosti

Následující odkaz na malé kosmetické řešení ubytoven z dílny našich sociálních inženýrů (nebudou otravovat na veřejnosti, protože budou čumět na porno)  ... http://archiv.ihned.cz/c1-64250030-chudym-rodinam-stat-prispeje-na-internet-mozna-dostanou-i-pocitac-zdarma

0 0
možnosti

Škoda, že se takto nepostupuje opravdu plošně.

Zatím jste jen kapka v moři.

Ale držím palce a doufám, že si z Vás jinde vezmou příklad. R^

9 0
možnosti

Proč pan Kumar nepomáhá potřebným a bezdomovcům u sebe doma v Indii? Tam by měl práci na několik miliónů let.

12 0
možnosti
  • Počet článků 36
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1612x