Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JM

Až dosud jsem vás Ostraváky bral jako podivíny a mimoně. Sebekriticky přiznávám, že jsem pěknej vůl. Karma

2 0
možnosti
VN

Kdy už konečně tihle "lidé" a hlavně ochránci jejich "práv", pochopí, že bydlení je zboží. Tedy to, že ne něj nemají nárok, pokud si ho řádně nezaplatí.

9 0
možnosti
PD

P18e59t71r 47D94u30s

2. 7. 2015 0:39

K bodu 5:Neuzavřou.Majitelé sníží nájem o "výpalné" které dnes dávají pronajímatelům!:-/

0 0
možnosti
Foto

Stručné, rázné a korektní. Moc se mi to líbí. Možná za to ani nedostane moc mínusů, protože sluníčka jsou teď sešikovaná na jiné válečné frontě - proti islámofobům (i když takový Polický má oči všude).

12 0
možnosti
Foto

Abych to upřesnil - je mi jasné, že článkům se nedávají mínusy ani antikarmy, myslel jsem sluníčkové palce dolů.

2 0
možnosti
DK

Perfektni, vas pristup se mi libi, ale mam obavy, ze budete "umlaceni" ruznymi pseudohumanisty. Proste...i kdyz vam vnitrne fandim, myslim si, ze to "neustojite" a tim nemyslim, ze byste o sve posty prisli, ale budete nuceni svuj postoj zmenit. Nicmene jeste bych se chtel vyjadrit k bodu cislo 7. Jestlize ostatni body by se jeste daly brat vazne, tak tento bod je kardinalni nehoraznost...v podstate rika "mesto stanovilo urcita pravidla, jak pomuzete obcanum z ubytoven tato pravidla obejit?"...Je to naprosto neuveritelny pozadavek a rekl bych, ze pan Vishwanathan proste testuje, kam az muze zajit.

11 0
možnosti
Foto

Dobrý den, děkuji za komentář. Máte pravdu, sedmá otázka nás taky dost překvapila. Některé skupiny zkrátka chtějí ohýbat právo za každou cenu, v neprospěch slušné většiny. My k tomu nevidíme důvod. Jsme ochotni pomoci těm, kteří to skutečně potřebují, pokud šetření OSPODU a odboru sociální péče ukáže, že člověk na ubytovně si pomoc zaslouží, rádi budeme součinně řešit vše, co bude třeba. Po zkušenostech ale myslím, že se jedná o jednoho ze sta. Náš postoj nezměníme.

10 0
možnosti
Foto

jen víc takových jako jste vy R^.

10 0
možnosti
  • Počet článků 36
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1612x