Hledá se nejsympatičtější pes

Radní městského obvodu Mariánské Hory a Hulváky vyhlašují soutěž MISS PES. Jedná se o fotografickou soutěž pro psy a jejich páníčky, ve které společně vybereme největšího sympaťáka našeho obvodu. Zúčastnit se jí může každý pejsek, který je evidovaný v Mariánských Horách a Hulvákách a za něhož jeho majitel řádně hradí patřičné poplatky. Nezáleží na rase, velikosti a pohlaví. Soutěž je pro psy, i fenky, věk soutěžících není stanoven a zapojit se může domácí mazlík, gaučový povaleč, bojovník, i hlídač. Vítěz soutěže MISS PES získá granule na rok zdarma a pro pejsky a jejich páníčky jsou připraveny i další zajímavé ceny.

ilustrační fotozdroj: http://wallpaper.wallpedia.org

Soutěže se zúčastníte tak, že pošlete fotografii svého pejska na emailovou adresu soutez@misspes.cz. Fotografie je možné posílat od této chvíle až do 29. února 2012. Vítěze soutěže MISS PES vyhlásíme 31. března 2012. Více informací a podrobnosti o soutěži najdete na webových stránkách www.misspes.cz, kde postupně budeme zveřejňovat i fotografie jednotlivých soutěžících.

Když jsme o soutěži pro pejsky diskutovali na jednání Rady městského obvodu s kolegy, všichni radní vzali do rukou své mobilní telefony a vzájemně jsme si ukázali fotky našich pejsků. Věřím proto, že každý pejskař, který si přečte tento článek, případně se o soutěži MISS PES dozví jiným způsobem, se se svým čtyřnohým kamarádem zapojí.

A ještě malá statistika na závěr - v městském obvodu Mariánské Hory a Hulváky je nahlášených celkem 913 psů, z toho 217 kříženců. Mezi nejoblíbenější plemena patří Yorkšírští teriéři, kterých je 116, ale také zde máme 90 Labradorů, 90 Retrívrů, 59 Jezevčíků, 54 Německých ovčáků, Pudlíky, Bišonky, Vestíky, Francouzské buldočky, Čivavy a další plemena. Největší počet psů, celkem 69, je evidovaných na ulici Gen. Hrušky, 55 psů na ulici Korunní, 45 na Zelené, 40 na Vršovců, 37 na Přemyslovců, 34 na Fr. Šrámka a kolem dvacítky psů bydlí na ulicích Gen. Janka, Novoveská, Výstavní a 28. října (údaje platné ke dni 20.11.2011).

Těším se na fotografie vašich pejsků!

Autor: Patrik Hujdus | neděle 11.12.2011 9:13 | karma článku: 6,71 | přečteno: 1049x