Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ve skutečnosti ovšem slovo "manager" čti "manažer" vzniklo z přesmyčkovaného staroslovanského "malžen" po dnešku "manžel" :)

Plně odráží význam mužné organizace volnočasových aktivit ženy a jídla, které mu jeho žena nosí jako odměnu za laskavé vedení :p :))

0 0
možnosti
Foto

Jo takhle je to! Laskavě nás vedete do kuchyně, kde nás laskavě zanecháte svému osudu. Pak laskavě spapinkáte, božskou manu, co jsme v potu tváře uklohnily a tudíž logicky zasloužíte funkci mana - žer.

2 0
možnosti

Při čtení blogu jsem ztratila řeč, a ještě jsem ji nenašla. (proto mě zastoupilo dvojče). Dík za objasnění, kdo je to mana-žer. Ano, božska to mana! A záměna lejna s lajnou v diskuzi je vskutku pozoruhodna.

3 0
možnosti
Foto

No sláva. Už jsem se bála, že jsem se dostala na nějaký black list diskutérů;-)

1 0
možnosti
Foto

Jo, to když já jsem chodila do prasečáku, tak občas prasnice zakousla své čerstvě narozené podsvinče, jindy se mi zas zakousla krysa do dřeváky... O tom jak rozdivočelá sviňe prorazila ohradu a hnala se na mne, raději pomlčím.

Ale koukám, že tvé zážitky se tomu vyrovnají! ;-)

1 0
možnosti
Foto

Ježiš, ještě že já dělala s účetníma, ty chtěly zakousnout akorát mě, když jsem jim prolila koberec kýblem špinavé vody. Divoké svině jsem krotit nemusela ;-D

1 0
možnosti
AJ

To moje kamarádka měla brigádu, o které by se málokomu snilo! Chodila sbírat pyl z květin, stromů v květu a z lučních trav!

Ovšem zůstaňme při zemi, neproměnili ji s příchodem na pracoviště ve včelu, dali jí holínky a zahradnické nůžky + srp....ale přesto, docela jsem jí záviděla (já jsem ten samý rok v létě brigádnicky sklízela nádobí v bufáči - no fuj!)

1 0
možnosti
Foto

To je romantická brigáda! Sklízení nádobí mám jako brigádu teď - pětkrát denně, plus vymetání jídla z nejrůznějších koutů, takže vím, jak moc to ženu naplňuje pocity štěstí a vlastní důležitosti;-)

2 0
možnosti

Milá paní Zuzano, váš článek jsem četla mezi latéčkem a manažerováním a pořád se mi nedařilo vsunout sem komentář. Nyní konečně, hurá, sláva...báječný článek báječný ženský, takže zamáčkla jsem slzu (od smíchu), uděluji karmu a zase musím letět.V

2 0
možnosti
Foto

Ano, od latéčka jsem se dostala k chateauneuf de pape, to tak holky na mateřské běžně mají!

0 0
možnosti
Foto

J25a64n75a 48M59a82j50o93v11á

12. 8. 2014 18:49

Jen tak jsem  nakoukla mezi fitkem a espressem (latéčko já nerada) a letím. Tabulka vyžaduje 68 aktualizaci v sumáři modrých políček.

R^

0 0
možnosti
Foto

Toto je automatická odpověď v nepřítomnosti. Jsem na mateřské dovolené a vrátím se, až se mi bude chtít. Mezi tím použijte poslední verzi mé tabulky, jen prohoďte sloupec C a D a do sloupce F, na řádek 24 vložte číslo 12. Děkuji za spolupráci, bylo mi potěšením Vám pomoci.

3 0
možnosti
Foto

A s takovým manažerem, s tím se ani nena... jíme ;-D;-D;-D

1 0
možnosti
Foto

J46a48n 23D43l22o32u16h41ý

12. 8. 2014 14:20

ses ňák rozžinýrovala s tím manežerováním ;-) a latéčko není za osm ani za dvacet ale rovnou za kilo R^

0 0
možnosti
Foto

Jasňačka, houska s kafem zásadně za dvě kilča, jinak to nemá váhu. Ještě bych v tom food courtu (to je jako hospoda, kdybys to nepoznal) vypadala jako nějaký administrátor, nebo co...;-D

0 0
možnosti