Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
FF

;-DR^Připomněla jste mi časy, kdy jsem brigádničil jako lejnový pracovník v kravíně. Tam jsem např. pochopil, odkud se asi vzalo pořekadlo, nosit si práci domů..měli ze mě radost...doma. Dále mě u vašeho blogu napadlo, proč se říká levou zadní, když někteří z nás mají levé běhy v lepší kondici, jak pravé, dokonce občas i jak přední. Vy jako lingvistka, budete mít určitě vysvětlení. S prstem v nose celkem chápu, ale ta levá zadní mi prostě nedá spát.

A když už jsme u těch deníčků...jak se daří Amálii? Doufám, že se o prázdninách zas dá do kupy.

0 0
možnosti
Foto

Lejnový pracovník? Krásné! Líbí se mi, když někdo svou práci bere vážně a nenechá se zviklat vnějšími vlivy, jako jsou smrad, či snad omdlelá rodina. Vyvolení musí nést svůj kříž, vím o tom své. 

Levá zadní je takový překladatelský oříšek. Původ tohoto rčení můžeme vypátrat ve Skandinávii a souvisí s rybolovem prováděným po flašce vodky. Detaily nám splývají, jelikož všichni účastníci zrodu "levé zadní" nesouvisle blábolí a dodnes nepodali smysluplné vysvětlení.

Amálie byla s nimi.

1 0
možnosti
Foto

R^ Tak to čekání nakonec stálo za to. Pěkné a poučné - pochopil jsem dvě věci - odkud se do češtiny dostalo slovo žer a proč ještě nikdy žádný průzkum správně neodhadl výsledky voleb. A to je na jeden text moc dobrá bilance. :-)

1 0
možnosti
Foto

Ano, hloubka, to je jeden ze zásadních parametrů mých blogů. A jak to nemá politický přesah, nejsem spokojená!

1 0
možnosti
LN

...znám podnik kde pracuje jeden člověk na funkci Vedoucí úseku logistiky....a ten si prosadil ve smlouvě...že jeho pracovní pozice NIKDY nebude mít zkratku....;-)

5 0
možnosti
Foto

;-DChápu pána. 

Já zas znám jednoho, co dělá ve firmě, kde si na vizitku můžou napsat cokoliv. Vybral si "Projektor manažer". Já bych si dala "Umělecký malíř a natěrač".:-)

0 0
možnosti
TM

Skvele, (ostatne jako vzdy) :-)R^

1 0
možnosti
MS

Dnes je to obzvlášť povedené. R^:-)

1 0
možnosti
Foto

Tak to jste mě dnes obzvlášť potěšil!

0 0
možnosti
Foto

:-)R^No jo, zase kvalita a karma za to, že to není o diskutérech.

Ohledně toho vyplňování dotazníků Václavem a holuby- Tě úplně chápu, když jsem "musela" běhat po obchodě a otravovat lidi, kvůli kartám, tak jsem měla asi 50 jmen fiktivních a odpovědi, proč nechcou, jsem vypilovala k dokonalosti. Třeba: spěchám na wc a jestli mě budete zdržovat, tak se asi pos..ru.

2 0
možnosti
Foto

Dík. Mimochodem, dostala jsem objednávku na blog o diskutérech a to z poměrně překvapivých míst;-D Nicméně odmítla jsem, už toho tady bylo dost, myslím. Zas úplně každý se povinně vyjádřit nemusí.

Mám dojem, že takhle přesně vzniká většina průzkumů veřejného mínění;-)

2 0
možnosti

Tak děvčata, kde furt jste? Zuzka zase píše !!!

1 0
možnosti
Foto

On z toho spadnul údivem celý Idnes:-)

0 0
možnosti
PU

P67e88t48r 70U52h93e85r

12. 8. 2014 11:54

tak jste mě zase pobavila, i kafe jsem si rozlil ;-D

1 0
možnosti
Foto

Jenom rozlil? To je dobré, obvykle to odnesou monitory, těch už mám na svědomí víc, mám na ně množstevní slevu:-) Díky!

0 0
možnosti