Blogerovo trápení

Zajímalo by mě, proč nemám větší karmu, když píšu takové super články. Domnívám se, že to bude tím, že ti co to čtou, jsou natvrdlí a nedokážou používat jedno obyčejné tlačítko. Halóóó, je přímo pojmenované! Nepíšou tam „Když tohle zmáčkneš, budeš muset chodit do práce i v sobotu“! Normálně tam píšou, ať dáš karmu, když se ti článek líbí. A tobě se líbí, rozumíš?

Už to musím napsat, protože co se děje na tom internetu, to není normální. Zjistili jsme s kolegou Spadlvdětstvínahlavu, že nový admin je „exotického vzhledu“. Tak jsme se s kolegou shodli, že nejsme žádní rasisti, ale je nad slunce jasné, že exotický vzhled znamená, že ho budeme muset kontrolovat, jestli dělá svoji práci dobře. Protože to pak poškozuje nás, slušné blogery, když třeba nikdo neřeší, že v našich diskuzích se vyjadřuje kde kdo. My teda rasisty úplně nesnášíme, to jste určitě pochopili z našich 230 tématických blogů o sociálních dávkách.

Blogů mám víc, aby si přišel na své každý čtenář.  Já jsem totiž ten…barokní člověk. Hodně sleduju, co se kolem děje. Když se děje nějaké příkoří, hned o tom napíšu, abych varovala davy. Snažím se u všech důležitých události v dějinách být. Teď nemyslím výprodeje v Lidlu, aby bylo jasno. O tom píšu do místních novin. Sleduju politickou situaci a už jí teda perfektně rozumím. Co se týče kultury, dost čtu. Třeba blogy na idnesu, tam se člověk dozví všechno! A u zbytku událostí jsem taky. Dívám se na ně v televizi a hned je hodnotím na blogu, protože to je moje forma protestu. Každý nemá ten dar, bez většího vzdělání v oblasti a s poměrně málo informacemi udělat okamžitě relevantní závěr a bez obav ho publikovat!

Ale řeknu vám, ti admini, to je vůbec skupina. Člověk se chce vyjádřit k dění v naší republice, normálně komentovat, co se kolem děje a oni mu stáhnou článek. Takže se zase nedozvíte, jak to ve skutečnosti všechno je. Můj příspěvek s názvem "Jděte všichni do pr…, my už tam na vás čekáme" byl stáhnut. Nechápu proč. Zas se nezjistí, kdo je zloděj a kdo okradený.

Taky už se nemůžu nevyjádřit k debatám pod blogy. Já kritiku vítám. Vůbec mi nevadí. Ale když mě tam někdo nadává, třeba slovy „nemyslím si, že máte pravdu“ a podobnými do nebe volajícími nesmysly, nemůžu to přece nechat tak! Jak může někdo říkat takové troufalosti, můj bratranec Sheldon Cooper taky kroutí hlavou až v Americe! Máme svobodu slova, můžu si psát, co chci! Tak mi nepište takové blbosti, jako že vím kulové, nebo vás smažu.

Nevím, jak je to u vás, ale u nás vládne pevnou rukou muž. Musím končit, protože musím do kuchyně. Chci mu něco pěkného upéct. Říkala jsem si, že třeba takový dort s prsama, to je takový vtipný dárek. A on má taťka prsa rád. Když příjdu od kadeřníka, nevšimne si. Ale když si nevezmu podprsenku pušapku, hned mile glosuje: „Mamko, šup kozičky do chlívečků!“ On je taťka moc veselý a vtipný. A jak říkala Máňa, že je sexista, to on jo. Někdy i dvakrát!

Autor: Zuzana Hubenakova | středa 11.12.2013 10:21 | karma článku: 28,12 | přečteno: 1322x
  • Další články autora

Zuzana Hubenakova

Lidl lidem

26.4.2019 v 13:01 | Karma: 44,82

Zuzana Hubenakova

Hommo cestovatelus

16.4.2019 v 8:57 | Karma: 26,16

Zuzana Hubenakova

Proč nemám co do úst

26.3.2019 v 14:20 | Karma: 36,31

Zuzana Hubenakova

Zázračný lék na chřipku

8.2.2019 v 14:45 | Karma: 41,34

Zuzana Hubenakova

Mechanismus automechanismu

14.1.2019 v 11:40 | Karma: 26,79