Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Souvisí migrační krize s islámem?

Je absurdní, jak se mnozí politici a mediální celebrity úzkostlivě vyhýbají spojení migrační vlny s islámem. Řešit příčiny a důsledky migrační krize bez toho, že se bavíme i o islámu, je směšné a nezodpovědné. 

V poslední době mě pobavil zvláště průzkum uveřejněný v Mladé froně Dnes, kde slavnostně hlásili, že lidé se bojí o bezpečnost, ale nebojí se islámu. Fakt nevím, jak k něčemu takovému dospěli. Pravděpodobně jim to vyšlo díky fikaně pokládaným otázkám.

Příčinou všeho zlého, co s migrační krizí souvisí, je přece islám. Drtivá většina uprchlíků je islámského vyznání a utíkají z islámských zemí. Takže se tvářit, že tohle "mírumilovné" náboženství s peklem dnešní evropské situace nesouvisí, je fakt dětinské.

A islám je i důvodem, proč se bojíme a bráníme se přílivu uprchlíků. Pokud by to byli z nějakých důvodů lidé nám kulturně blízcí, jistě bychom se angažovali více v charitativních aktivitách. O tom jsem přesvědčená.

Politici a různé mediální celebrity jsou trošku vyděšené z toho, že by museli kritizovat náboženství a tak se tématu "islám" vyhýbají jako čert kříži. Korektní doba podporovaná korektní politikou EU neumožňuje pojmenovat skutečný problém. Problém s islámem.

Vyznavači kruté ideologie jsou celý život vychováváni jako ti, kteří jsou nadřazeni. V Evropě a i ve světě jim všichni ustupují a zavírají oči před krutostmi islámu. Krutostmi, které nejsou jen výronem nějakého fanatismu a extrémismu. Osobně považuju za krutost, že si děti nemohou vybrat, jestli chtějí být muslimem. Kdo se narodí do islámu, musí v něm zůstat - jinak mu hrozí vyloučení, pronásledování, smrt. To je fakt, který je v přímém rozporu se všemi úmluvami o lidských právech, je v přímém rozporu s moderní demokratickou společností. Proč to tedy tolerujeme? 

A fakt, že islám podporuje nenormální vztahy mužů a žen, se také nedá ničím zakrýt. Opravdu se to nezmění těmi hloupými instruktážními letáky a školeními. Když někdo celý život vyrůstá v prostředí, kde žena je nic a západní žena je symbolem děvky, těžko se to změní za pár dní. Je absolutně nezodpovědné před tím zavírat oči a plácat něco o pochopení. Já ty sexuálně frustrované hochy chápu a právě proto je tu nechci. Neprospěje to jim a nám už vůbec ne. 

Problém je islám - je to islámská invaze, která byla zahájena už dávno. V Německu dochází k postupné okupaci islámskou armádou a to zcela beze zbraní. Oni se nám musí smát! Okupují nás úplně hladce - beze zbraní, bez dokladů, jen s igelitkou v ruce. Kdo by se jim divil, že k nám nemají žádný respekt. Jen pitomec se bez boje vzdá a postoupí nepříteli vše, co je mu drahé - svou zem, své ženy, své děti.

Migranti nejsou vděční ani pokorní. Dělají jen to, k čemu jsou vedení. Tento monstrózní džihád s igelitkami vejde do dějin. Jako příklad totálního rozkladu západní demokratické společnosti. A to jen proto, že si zakazujeme o islámu mluvit kriticky a objektivně. 

Naštěstí si nás ale korektní a multi-kulti režim EU ještě nekoupil všechny. Žije u nás dost svobodných lidí, kteří nemají co ztratit a nemusí se bát říkat zjevné pravdy. Islám je zlo, je to nechutná fanatická ideologie, která dokáže vymýt mozky i svým nepřátelům. Vytváří si z nich nové spojence. Všichni ti sluničkáři a vítači jsou jen sluhy kruté ideologie a nedochází jim, že budou první, kteří na svou proklamovanou toleratnost doplatí. Naštěstí je u nás dost "primitivů", kteří nakonec budou chránit i vítače. Bez pravdy není demokracie ani spravedlnosti. U nás se ještě držíme...

Proto není možné vyřešit migrační krizi bez toho, abychom mluvili o islámu bez příkras. Je nutné islám zastavit - neumožnit mu se prezentovat jako mírumilovné náboženství - je to nechutná extrémní sekta, omezující lidi na základních lidských právech a v Evropě nemá žádné místo. Pokud se ovšem nechceme vrátit do středověku. A to chceme? Já ne!

 

 

 

Autor: Eva Hrindová | středa 16.3.2016 14:40 | karma článku: 44,20 | přečteno: 3131x
  • Další články autora

Eva Hrindová

Slavíci pro naše pop-papaláše - nuda, nuda, šeď a šeď

Miluju ankety a tak jsem včera opět sledovala předávání Slavíků. Vždy se těším, jestli se podaří něco malinko nového, jestli do ankety pronikne nějaká nová tvář, jestli moderátor zkusí nějaké nové vtipy. Já vím, masochismus...

29.11.2015 v 9:26 | Karma: 39,48 | Přečteno: 2742x | Diskuse| Ostatní

Eva Hrindová

Nežijeme ve svobodné zemi, ale kdo to skutečně chápe?

Obvinění Martina Konvičky je jen jeden střípek, ale nejvýraznější. Svoboda je nám kradena už dlouho, pomalu a plíživě. Jsme jako žáby, které si plavou v horké vodě a nějak si nevšímají, že jim někdo zatápí pod kotlem.

26.11.2015 v 17:27 | Karma: 39,40 | Přečteno: 1692x | Diskuse| Ostatní

Eva Hrindová

Zmatení sluníčkáři nechápou demokracii - 17. listopad to potvrdil

Včera jsem se osobně účastnila demonstrace na Albertově. Myslím, že si náš pan prezident podporu zaslouží. Není mnoho demokratů v naší ubohé politice. Tak toho jednoho z mála podpořit je třeba! Mám se za to stydět?

18.11.2015 v 10:41 | Karma: 43,75 | Přečteno: 5286x | Diskuse| Ostatní

Eva Hrindová

Jak novodobí Koniášové a Bobligové pod pláštíkem "pravdy" vedou společnost k nesvobodě

Jak se to mohlo stát? Zase se ruší výstavy a lidé se vyhazujou z práce za názor. Zase nás sledují a fízlují a provokují novodobí agenti, kteří se nás snaží přistihnout při špatném názoru. Zase je u moci komando inkvizitorů.

7.11.2015 v 10:12 | Karma: 46,77 | Přečteno: 9782x | Diskuse| Ostatní

Eva Hrindová

Pohádka o spravedlivých a tolerantních intelektuálech

Je jich všude plno - ohánějí se svou tolerantností, okázale dávají najevo svou soucitnou duši a uzurpují si právo na jediný správný názor. V tom něco nehraje - jak může být tolerantní ten, kdo tvrdě potlačuje jiné názory?

23.10.2015 v 11:00 | Karma: 40,27 | Přečteno: 2259x | Diskuse| Ostatní
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Zemřel bývalý místopředseda ODS Miroslav Macek. Bylo mu 79 let

1. května 2024  12:58

Ve věku 79 let zemřel bývalý místopředseda ODS a federální vlády Miroslav Macek, bylo mu 79 let. O...

Stovky amerických obrněnců se v řádu dnů nepozorovaně přemístily do Česka

2. května 2024  17:21

Několik set vozidel americké armády včetně obrněnců Bradley nebo transportérů M113 se objevilo ve...

Moskva se chlubí kořistí z Ukrajiny: Abramsy, Leopardy i českým BVP

1. května 2024  15:38

V Moskvě ve středu začala výstava západní vojenské techniky, kterou používá ukrajinská armáda a...

Na jednání o míru nepřijdeme, vzkázali Rusové. Švýcaři je ani nezvali

2. května 2024  22:11

Švýcarsko iniciuje vlastní mírovou konferenci o Ukrajině. S pozváním Ruska na setkání, které se má...

Pavel zkritizoval všechny. Nefér jsou Babišova slova i kampaň SPOLU, míní

2. května 2024  21:36,  aktualizováno  21:50

Kampaň, která dělá z hnutí ANO zastánce ruských zájmů, je podle prezidenta Petra Pavla stejně nefér...

O menopauze musíme mluvit, burácela herečka Halle Berry před Kapitolem

2. května 2024  21:41

Slavná herečka Halle Berry se zapojila do americké politiky, když podpořila senátorky snažící se o...

Sluší se, aby zaměstnanec věděl, proč je propouštěn, řekl Juchelka

2. května 2024  5:42,  aktualizováno  20:58

Poslanci se přeli o změnu zákoníku práce. Opozici se ho nepodařilo vrátit vládě k přepracování....

  • Počet článků 168
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3618x
Nesnáším škatulkování a lidi, co podléhají předsudkům. Za nejcennější věc považuji svobodu ve všech smyslech toho slova. A o tom jsou mé občasné články. Více na www.evahrindova.cz