Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ano, přesně jste vystihla jádro problému, že se východních Ukrajinců nikdo neptá,co vlastně chtějí.

Já bych tedy dosadil, že se jich neptá Kyjev a Západ (EU+USA), protože východní Ukrajinci svoji vůli již projevili v referendech.

Jenže tuto jejich svobodnou vůli neuznal, jak Kyjev, tak Západ a poslal tam vojska, aby vyvraždili ty, kteří svobodně projevili tuto vůli ( tedy, že nechtějí být v jednom svazku s Kyjevem).

Takže podiv západních politiků, že se tam válčí je pokrytecký, jelikož zřejmě počítali s tím, že se východní Ukrajinci nechají bez odporu povraždit a NATO na hranice s Ruskem instaluje nové vojenské základny.

Pokud by to bylo naopak, tedy, že Kyjev by chtěl k Rusku a východní Ukrajina by chtěla na Západ, tak si buďte jista, že by již dávno byl bombardovaný Kyjev, podobně jako Bělehrad v případě Srbska, kde si na srbském území v Kosovu obratem USA postavily velkou vojenskou základnu Bondsteel.

Pro Vás karma R^

9 8
možnosti
LJ

A jsme zase u toho a podlehnutí ruské propagandy, že je Kyjev chce povraždit.

 Když jsme u toho, už jste byl na přednášce na UK?

5 1
možnosti
ZB

Tady nejde u ruskou propagandu, ale o to, kde je pravda? Není to černobílé, chci věřit tomu, že paní Merklová může situaci zvládnout. I tak si nedovedu dobře představit soužití západní a východní Ukrajiny v jednom státě..

2 0
možnosti
LJ

V současné době si do nedovedu moc dobře představit ani já.

1 0
možnosti
Foto

Těch zločinů na civilním obyvatelstvu Doněcka a Luhanska spáchala kyjevská vojska tolik, že si též neumím představit jejich soužití.

Zrovna nemusím reportéra Karase, ale věřím, že ta nenávist tam bude alespoň na 2 generace.

5 3
možnosti
LJ

Nejen kyjevská armáda, ale separatisté samotní také.

2 0
možnosti
ZD

a jak to vypadá pane Jindřich...fosforové a jiné zakázané střely...Jacenjuk....zlikvat i posledního moskala....Julie...hoďte na ně at. bombu...Porošenko...slibuji ...že za jednoho UA vojáka...zabijeme 10 opočenců...PrSe...chceme UA bez příměsí ruské krve...čistou linii...pane Jindřich a to jsou jenom střípky...copapak mi to asi připomíná...;-);-);-)

3 3
možnosti
LJ

Dle informací zakázané střely používá i druhá strana...  Zacharčenko... žádné zajatce nebudeme brát... Putin... Na UA nejsme... ;-);-);-)

2 0
možnosti
VPS

Luboši, Vy neznáte ta prohlášení "kyjěvanů"  kupř. o tom, že je nutno postřílet 1,5 mil. rusů na východě? Nebo jak je na ně potřeba hodit atomovku???

0 0
možnosti
LJ

A Vy prohlášení separatistů?

0 0
možnosti
  • Počet článků 168
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3618x
Nesnáším škatulkování a lidi, co podléhají předsudkům. Za nejcennější věc považuji svobodu ve všech smyslech toho slova. A o tom jsou mé občasné články. Více na www.evahrindova.cz