Diskuse
Proč potřebujeme více tuku
Děkujeme za pochopení.
F88r46a44n32t86i18š34e65k 98K98š22í15r
Díky za informace. V podstatě to potvrzuje poznatky doktora Barry Searse, který napsal knihu Vstupte do zóny. Kniha je průřezem jeho výzkumné práce, kdy dokázal, že správným poměrem tuků, bílkovin, uhlohydrátů a sacharidů ve stravě, lze tělo vyhecovat k tvorbě tzv. správných eikosanoidů (což jsou bleskové hormony), které pak dokáží nastartovat samouzdravující reakce na všechny možné druhy chorob, včetně těch civilizačních, jako například různé druhy autoimunitních poruch atd. Důležitost inzulínové odpovědi na stravu je tam hodně vyzdvihován.
Knihu u nás vydalo nakladatelství Alpress s.r.o. v roce 1997.
Z88b14y78š25e38k 69H49l89i58n19k54a
A jaké tuky považujete za kvalitní?
E12m32m98a 56H43r67a77d40e76c72k56á
Já používám živočišné tuky (máslo, kačení sádla, příp. sádlo) jsou ideální pro přípravu potravin ve vysokých teplotách (u másla raději z bio zdroje, kvůli potravě krav a antibiotikům), dále extra virgin olivový olej a kokosový olej. Také přepuštěné máslo (ghee). Více o tom píši v článku Autoimunitní protokol pod lupou na svém osobním blogu (http://www.goodvibeshuntress.com/#!blank-7/bon84).
- Počet článků 11
- Celková karma 0
- Průměrná čtenost 1984x