Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TB

Dobrý článek.

Ale že jej pochopí alespoň polovina naší populace, o tom si myslím ani já ani Vy nemusíte dělat iluze.;-(

3 0
možnosti
Foto

R^ Remcat nad důsledky a odsuzovat umí každý. Konečně se někdo zamýšlí nad prevencí, změnou a jde hlouběji, než jen k nenávisti a nepochopení

2 0
možnosti
MD

Pokud bude za prodej drog detem a adolescentum trest 20-30ti roku nucenych praci v kamenolomu a dospeli narkomani se budou lecit na svoje naklady, pripadne 'chcipnou' na ulici, nevidim problem ve svobode rozhodovani o svem zivote.

JENZE tohle nikdo z 'planovacu' nechce a nepristoupi na to.

2 0
možnosti
MR

Když budou všechny drogy legálně povolené tak automaticky nezmizí černý trh. Protože pořád bude nelegální distribuce levnější a ziskovější než ta státem povolená.

0 0
možnosti
JD

Ano, ale.

Pokud si nekdo dobrovolne znici zdravi drogou o jejihz likvidacnich ucincich musi vedet a presto tak cini, ja odmitam platit jeho lecbu. At se leci za sve nebo chcipne.

2 0
možnosti
Foto

A vy ty mrtvoly budete uklízet s úsměvem na tváři.

0 0
možnosti
ZJ

Jasný jako facka R^:-)

3 0
možnosti
PP

P97e33t45r 66P51á55l46k23a

16. 12. 2014 10:27

ano, tezi, že "drogy nejsou nebezpečné a proto zakázané, ale zakázané a proto nebezpečné", známe.

Popravdě nevím, zda-li by zrušení prohibice na tvrdé drogy mělo jen ten vámi popisovaný dopad, tedy nějaký ten dukát pro státní kasu, konec jednoho odvětví organizovaného zločinu a jinak nic. Nepochybuju o tom, že by po zrušení prohibice nepadali puberťáci hromadně jako mouchy, na druhou stranu by pravděpodobně v nějaké té rodině pochovali předávkovaného pitomce, který dnes "jen" vesele pochlastává.

Dnes funguje nějaký status quo a podle mého se většina lidí ze své podstaty bojí změny právě toho statusu, protože pořádně neví, jaké ta změna bude mít dopady. To je ale přirozené, nemyslíte?

0 0
možnosti
  • Počet článků 216
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4329x
Pedagog, spisovatel, scénárista, režisér... vypravěč. Nevěřící Tomáš. 

Žiju hlavně psaním filmových příběhů - v poslední době to je nejvíc sto let starý příběh Poslední velikonoce. A ve volných chvílích také cestování časem.

Blog jsou moje "myšlenky pozdě v noci", často hodně o politice a věcech, které se do mé pozornosti vtírají, aniž by byly zvány.  Pro "facebookové" čtenáře mého blogu mám FB stránku Sedmá vlna, kde najdete  upozornění na všechny nové články na blogu a různé drobnosti, které mi upadnou od ruky. Kdo nejste Facebookový, najdete vše přehledně tříděné a snadno listovatelné na www.SedmaVlna.cz.