Diskuse

Windows a EU

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

Správně, tradice, které tu dlouhodobě fungují nerušit, EU, která skutečně nefunguje, tu zrušit.

0 0
možnosti
MP

Pro boha, o čem stále diskutujete? Copak nestačí stále se zvyšující nezaměstnanost, klesající HDP, stále se snižujícící životní úroven většiny lidí, kromě snad Německa a Francie, stále omezování podnikání /proto roste nezaměstnanost!!!/ ,o nesmyslných zákazech a příkazech ani nemluvě. Zadluženost v Řecku, Španělsku, Itálii, Madarsku, Portugalsku, která už snad přes pět let je zcela neřešitelná právě kvůli jednotné měně /devalvací vlastní měny by se lépe splácel dluh!!!/. Komu tyto argumenty nestačí, pán ho pámbu opatruj. Chudí duchem, neboť nevědí, co činí...

0 0
možnosti
AF

A63l44e71n46a 70F16i35r94s59t

27. 12. 2013 11:19

Mirečku, vaše neustálé lamentování, naříkání a stěžování si na EU mi připomíná vtipnou glosu jednoho rádiového komentátora u nás v Německu, když hlásil situaci na dálnicích:

"Beschweren Sie sich nicht über den Stau - Sie sind der Stau !".

0 0
možnosti
MP

Alenko, stížnosti na naše politky jsou přesně ty výmluvy na to, že skutečná vina je právě na EU. Ale slepý neuvidí, i kdyby svítil reflektor. Vám opravdu není líto těch 30% nezaměstnaných mladých lidí v Portugalsku a mnoha lidí v celé EU bez práce? Já jsem spokojený, mám průměrný důchod a hospodařím s mírně přebytkovým rozpočtem. Nejsem však asociální jako vy  a je mi líto, že tito lidé právě kvůli takovým jako jste vy, musí trpět i hlady.Nedala jste JEDINÝ argument, zatímco já argumentuji fakty, stálý vzrůst nezaměstnanosti a hlavně HDP, hlavního ukazatele ekonomiky. Mohu dodat víc, ale velmi dobře vím, že fanatikovi nestačí ani tisíc důkazů. Kde jsou Evropou slíbená pracovní místa? Odpovězte pravdivě a konkrétně. Děkuji předem. Na rozdíl od vás neovládám němčinu tak dobře, takže rčení nerozumím, ale jsem si jistý, že musí jít o neuvěřitelnou hloupost, vzhledem k tomu, kdo se o rčení zminuje. Aby nedošlo k nedorozumění. JSEM PRO  SKUTEČNOU SPOLUPRÁCI VŠEMI DESETI A JSEM OCHOTEN SE ZA NI RVÁT CELÝM SVÝM ŽIVOTEM, ALE NEJSEM PRO DIKTATURU A SKUTEČNÉ VYKOŘISTOVÁNÍ, KTERÉ TU PROBÍHÁ. Samozřejmě, že nejste schopna tuto větu pochopit, až ji  někdy pochopíte, pak jste zvítězila sama nad sebou.

0 0
možnosti
MP

Alenko, mě přebohatě stačí fakta. Ekonomické ukazatele stále se zhoršující, o zadluženosti a nezaměstnanosti ani nemluvě. Samozřejmě že Německo jako nejsilnější stát, tuto bídu pocítí nejméně či vůbec ne. Nevadí-li vám, že vyděláváte třeba na Řecko, kde si žili ještě lépe než vy, ale na dluh, vaše hloupost. Považovat za pomoc to, že budu platit dluhy někoho, kdo zbytečně hýřil, je projev hlouposti. Právě proto, že místo SPRAVEDLIVÉ dohody musí politici každé země BOJOVAT o své výhody, vydělává na tom samozřejmě jen Německo a Francie, to si nepřiznáte či nechcete pochopit. Musíme mít povinnou dan na benzín. V Evropských zemích mimo EU zákaz neplatí, tudíž mají levnější benzín!!! Jeden příklad z mnoha, kdy MUSÍME MÍT DRAŽŠÍ ZBOŽÍ!!!!. Přebytek nesmyslných zákazů, to je zbytečné, nepochopíte.. Už některá vaše krajanka zde přiznala, že bude volit eurorealistickou stranu mluví za vše. Jste vynikající komička, mám rád srandu a při vašich poznámkách mám záchvat smíchu. děkuji za humor...

0 0
možnosti
MP

Alenko, co je to nenávist, to už desítky let vůbec neznám. Na rozdíl od vás, zcela zašpklé fanatičky mám rád srandu a dávám argumenty. Dodejte jediný argument v čem e ekonomika ČR zlepšil díky EU. Děkuji za konkrétní odpověd. Nenávist je rakovina duše a ideální masochismus a nepochopení své hlouposti. Rozumný člověk nemá nikdy důvod k nenávisti, např. herečka Fialová...Lidi bez lásky jsou k politování. Proč vlastně žijí?

0 0
možnosti
MP

EU má nějaké plusy??? Jaké konkrétně? Děkuji předem za odpověd.

0 0
možnosti
AF

A92l73e31n77a 51F70i93r40s50t

27. 12. 2013 8:54

Ale, ale Mirečku. Vy na všech diskuzích na téma EU vystupujete jako zarytý jesuita Koniáš, nenávistný vůči všemu cizímu a novému. Nejste náhodou ve straně SS(O)?

Vás se snažit přesvědčovat o výhodách, resp. plusech. Ztráta času.

0 0
možnosti
VT

Stejně jako Wirrows je používaný proto, že některé pracovní aplikace nemají ekvivalent pro alternativní OS, tak pro EU nemáme nachystanou náhradu. Ten restart od podlahy bude nutný s návratem na stromy a to z pohodlnosti nikdo dobrovolně neudělá. Jednou to přijde a bude to bolet.

1 0
možnosti
TT

Cože? Před tou slavnou Únií jsem žil úplně mimo sjednocenou Evropu, potom ve státě, který byl členem ES, no a co jsem toho projezdil mimo nějakou Únii - nepamatuju si ani nevidím šplhání po stromech. :-/

0 0
možnosti
AF

A48l17e20n78a 20F14i20r89s93t

26. 12. 2013 18:23

Podobné hloupé srovnání nesrovnatelné může použít pouze někdo, kde nemá potuchy ani o jednom, ani o druhém.

Karmobavič!

3 3
možnosti
AF

A67l42e54n39a 84F45i73r70s38t

26. 12. 2013 18:23

......nesrovnatelného......

0 0
možnosti

Tak nakonec tam tu karmu máte, ale mohl jste si vybrat jiný příklad. Mám pocit, že Windows fungují obstojně. Na rozdíl od EU. ;-)

3 0
možnosti
PK

P66a30v54e75l 18K90u38r74a60l

26. 12. 2013 20:12

no jak které 8čky se dost brutálně nepovedli. Bohužel opět je to stupidní snaha inovovat a měnit co bez problémů fungovalo dvě desítky let za něco nového.

Je to ovšem vcelku podobné Evropské snaze bořit pořádky dobře fungující 1000 let.

2 1
možnosti
  • Počet článků 216
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4318x
Pedagog, spisovatel, scénárista, režisér... vypravěč. Nevěřící Tomáš. 

Žiju hlavně psaním filmových příběhů - v poslední době to je nejvíc sto let starý příběh Poslední velikonoce. A ve volných chvílích také cestování časem.

Blog jsou moje "myšlenky pozdě v noci", často hodně o politice a věcech, které se do mé pozornosti vtírají, aniž by byly zvány.  Pro "facebookové" čtenáře mého blogu mám FB stránku Sedmá vlna, kde najdete  upozornění na všechny nové články na blogu a různé drobnosti, které mi upadnou od ruky. Kdo nejste Facebookový, najdete vše přehledně tříděné a snadno listovatelné na www.SedmaVlna.cz.