Diskuse

Vzkaz pro ODS

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KV

Myslím si, že to pravdivé bude jen zčásti ..... lidé tentokrát volili osobnosti a stranické příslušnosti byly až na druhém místě. V opačném případě by na body vyhrál vysoce pan Dienstbier a ostatní by museli být daleko vzadu. Zkuste si představit pořadí kandidátů dle stranických preferencí.

0 0
možnosti

Karma za to, že jste vystihl, že ODS přestala být pravicovou stranou. Nedávno jsem v jedné diskuzi podobně jako vy zmínil, že ideologicky spadají ODS i TOP 09 do kategorie sociálně-demokratických stran. Jenom bych doplnil, že oba potencionálně volitelní zástupci ODS, tedy Němcová a Kubera, prezidentskou kandidaturu sami odmítli.

2 1
možnosti
ZK

Z31d20e85n69a 86K38o44č86í

13. 1. 2013 17:55

ODS vždy byla pouze stranou zlodějů. !!:-P

0 0
možnosti

Ono to s tím vzkazem pdo ODS nebude tak horké... Většina lidí, pro které byl Sobotka přijatelným kandidátem, nakonec hodila lístek pro knížete (já taky) protože se nechtěli dopracovat  k tomu, aby si ve druhém kole museli vybírat ze dvou bývalých komunistů. S ODS to víceméně nemělo nic společného - i když si to řada odpůrců ODS bude takhle  vysvětlovat - hlavně v médiích

4 1
možnosti
ZK

Z92d50e21n31a 24K46o39č62í

13. 1. 2013 17:55

V prvním kole skutečně řada lidí ( svou volbou pro Zemana a knížete ) protestovala hlavně proti ostatním kandidátům. 

Kdo z těch dvou  teď bude na hradě už není až tak podstatné, ale po veřejném polibku smrti knížete od ODS, zvítězí asi Zeman.!!;-)

0 0
možnosti
JS

Příště pište o tom čemu rozumíte. Členové ODS chtěli poslat Mirku Němcovou do prezidentského souboje, ale problém je, že ona sama kandidaturu odmítla. Kandidatura Přemka Sobotky byla pak z nouze cnost a všichni věděli, že je to při současném mediálním honu na ODS předem ztracená bitva.

4 1
možnosti
RK

To si vážně myslíte že by se Němcová dostala dál, než Sobotka? Aspoň že měla pud sebezáchovy.

1 4
možnosti
Foto

Řekl bych, že kandidát za ČSSD dopadl ve své podstatě hůře a dojel na podraz spolustraníků stejně jak Zeman při prvním vítězství VK. :-)

3 0
možnosti
RK

Ve své podstatě? Měl o 700.000 hlasů víc než Sobotka. Navíc 

Dienstbierovi se otevřely dveře do vedení ČSSD a možná z něj bude příští premier. Co se Sobotkou ? (Myslím Přemyslem) Pro něj to bylo fiasko na celé čáře.

4 3
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
2 1
možnosti
Foto

Také mám ten dojem, snad kdyby byl postaven jiný kandidát a né tak nevýrazný pan Sobotka.

2 0
možnosti
Foto

Píšete mi z duše a souhlasím. Karma.

Jen drobné upřesnění: ODS se nechová jako jakákoliv strana, tedy ani pravicová ani středová či jiná. ODS je ryze pragmaticky-korupční seskupení a jako takové je neobroditelné. Takže další kongres nic nového nepřinese, stejně jako ty předchozí. Změna předsedy a vedení bez dalších změn není změnou.

6 1
možnosti
MJ

To je přesná definice. Účelové, pragmatické, korupční uskupení. R^

2 2
možnosti
  • Počet článků 216
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4318x
Pedagog, spisovatel, scénárista, režisér... vypravěč. Nevěřící Tomáš. 

Žiju hlavně psaním filmových příběhů - v poslední době to je nejvíc sto let starý příběh Poslední velikonoce. A ve volných chvílích také cestování časem.

Blog jsou moje "myšlenky pozdě v noci", často hodně o politice a věcech, které se do mé pozornosti vtírají, aniž by byly zvány.  Pro "facebookové" čtenáře mého blogu mám FB stránku Sedmá vlna, kde najdete  upozornění na všechny nové články na blogu a různé drobnosti, které mi upadnou od ruky. Kdo nejste Facebookový, najdete vše přehledně tříděné a snadno listovatelné na www.SedmaVlna.cz.