Trávová razie

Do různých obchodů prodávajících potřeby pro pěstitele vtrhla policie a zatýkalo se. Konečně by jeden řekl. Kdo ví, co vše nám hrozilo.

Každý soudný člověk si uvědomuje nebzpečí, které vyplývá z rizika, že si někdo doma vypěstuje dvě kytky konopí a pak je vykouří.

Pochopme, že někdo by mohl namítnout, proč se dělá ten kravál, když o dům vedle se legálně prodává kořalka, která má účinky daleko horší. Prostě proto. Začít ve velkém zatýkat zkorumpované úředníky a politiky je složité a nebezpečné. Zabývat se nedůležitými prkotinami jako prošustrované miliardy ze státního rozpočtu, které skončily na účtech offshorových firem patřících přes prostředníky těm politikům, kteří oněm firmám zadávali štědré veřejné zakázky... to je nedůležité.

Že jsou v řadě mnoha měst místa, kam by se jeden v noci bál vkročit, to je fakt, ale přece byste nechtěli riskovat zdraví policistů, aby tam nedejbůh chodili. 

A navíc pěstování konopí je mimořádně nebezpečné. Ono sice pravda bylo legalizované jeho užití, ale mějme na paměti, že jen v případech, kdy si koupíte za krvavé peníze dovezené, proclené, stonásobnou marží opatřené  přípravky, které smějí dovážet (Bože, ať vás ani nenapadne, že by mohly být z tuzemska) firmy, o nichž zlé jazyky trousí tušení, že mají cosi společného s těmi legislativci, kteří to celé vymysleli.

A ten policejní útok na Hornbach a dedukce, že máte-li hrábě, jistě pěstujete konopí, a tedy jste nebezpečný dealer ohrožující malé děti má naprostou logiku. Jeho smyslem byla ochrana investic. Pochopme, že lidé, kteří zákony kolem toho cirkusu napsali a prohlasovali, investovali nemalé úsilí do svého počínání, získání poslaneckých křesel také nebylo zadarmo a teď je třeba tržit zisk. A domácí pěstování konopí ho ohrožuje. Každý domácí pěstitel konopí ohrožuje příjem bývalých i současných poslanců.

Já bych ty pěstitele prostě ani nezatýkal, měli by je rovnou postřílet. Od čeho ta policie má kvéry. Chybí mi už je komuniké Evropské komise, které by se dost pregnantně vyjádřilo k nebezpečí, které pro společnost představují huliči. Po standardizaci splachování na záchodě mi nejde do hlavy, jakto, že už tu něco takového není.

Autor: Tomáš Houška | úterý 5.11.2013 18:50 | karma článku: 29,74 | přečteno: 858x
  • Další články autora

Tomáš Houška

Já chci taky přidat!

31.10.2018 v 9:40 | Karma: 42,94

Tomáš Houška

Opravte ty voliče!

30.1.2018 v 9:35 | Karma: 47,34