Diskuse

Opojení Ruskem

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Naštěstí nejsme v situaci, kdy bychom museli řešit dichotomii, implikující, že odmítání nefunkční neomarxistické Evropské unie znamená příklon k Rusku  ........................obávám se že jednou budeme muset nějak řešit ,protože z té neomaxistické evropy vznikne něco ještě horšího, utěšuju se tím ,že v budoucnu středoevropské země vytvoří vlastní svazek i když to zatím zní jak čirá sci-fi

0 0
možnosti
MR

M84i63l63a34n 20R22a85d30e13k

28. 10. 2015 18:00

vite co je na tom tak tragicke? Ze to byl Obama diki nemuz Putin vlitnul do Syrie. Obama od provopocatku sabotuje jakoukoliv snahu udrzet islamisty na uzde. Tak se tohoto vacua ujal Putin, a ted, chte nechte Obama musel zareagovat a trochu pricmrndava a konecne zacal neco delat proti ISIS.

Je opravdu tragedie ze k tomuto doslo, ale je nadeje ze se to zmeni, tezko bude Hillary presidentkou a situace se zmeni

1 0
možnosti
Foto

Putin vlítnul do Sýrie, aby podpořil stávající diktaturu a získal tam vliv.

0 1
možnosti
Foto

Hloupý, namyšlený článek. Nejprve se podívejte, v jakém režimu žijete Vy sám, než začnete kritizovat někoho dalšího Rv

1 3
možnosti
Foto

,,Opojení Ruskem"

?A kým? Či proto, že toto tvrzení je jen součástí čísi propagandy?

Autor ,,opomenul" ještě jeden fakt. Že dumping ze strany SAE a SA postihuje nejen RF, ale i USA. A to velmi. Těžba z břidlic není nákladově schopna pokrýt ani vložený kapitál k její realizaci. A ten je krytý dluhopisy a ty dnes též vlastní ,,kdosi" jiný. Nedílnou součástí celého boje o svět. monopol nad ropu jsou i ony války, ale i ,,byvší tzv. arabská jara". Současný stav je pak ,,pouhou" kontinuitou toho všeho. A EU  v tom nehraje ani druhé housle. Max. coby ,,použitý vhodný nástroj".

3 2
možnosti
Foto

Obávám se, že máte pravdu. Rusku (= Kremlu) jde o získání kontroly nad slibným územím. A debakl s ukrajinskou tajnou válkou a i Pyrrhovo vítězství na Krymu je třeba překrýt jiným (slavným) vojenským dobrodružstvím.

Již staří Římané tvrdili: Chceš-li mír doma, veď válku v zahraničí.

3 4
možnosti
MT

Ta poslední věta spíše patří na USA.

2 0
možnosti
JS

Saúdská Arábie se zavázala investovat v Rusku v příštích pěti letech až deset miliard amerických dolarů, v přepočtu 247,2 miliardy Kč. Ruský fond pro přímé investice RDIF uvedl, že je to největší přímá zahraniční investice v Rusku.  RDIF se na partnerství dohodl se saúdskoarabským státním fondem Public Investment Fund (PIF), v rámci kterého investuje PIF tuto částku do projektů v Rusku. Většina peněz má být investována do zemědělských projektů, dále pak v oblasti zdravotnictví, logistiky, maloobchodu a realit, řekl šéf RDIF Kirill Dmitrijev.

„Hlavní investice se uskuteční na území Ruska, ale budeme také investovat v Saúdské Arábii, kterou považujeme za velmi slibný trh,“ dodal Dmitrijev. Rusko podle The Wall Street Journal (WSJ) hledá kvůli sankcím Západu nové investory na východě. Saúdská Arábie patří s Ruskem mezi největší producenty ropy. A co s tímto autore???

2 0
možnosti
JR

J78a41r40a 18R42a17n56k

28. 10. 2015 18:23

Jiste vite, ze se Cina snazi byt #1 na svetovem zebricku "renewable energy", stale vice hybridu a elektrickych aut jezdi dnes i tam a i Tesla bude casem levnejsi:-) Muj partner dela jako geolog prave pro SA a tak ruzove to nevidi....

Electric car - Wikipedia, the free encyclopedia

https://en.wikipedia.org/wiki/Electric_car

0 1
možnosti
RM

R50o38m73a49n 14M90á53c89a

28. 10. 2015 12:55

zajimavy clanek... dekuji za nej a karma R^

2 3
možnosti
Foto

Chápu, že jsou mnozí vděční za nadpis. Ten holt i mnohým stačí, že;-)

3 3
možnosti
LH

Dobře napsané, velice střízlivý názor R^

1 1
možnosti
  • Počet článků 216
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4329x
Pedagog, spisovatel, scénárista, režisér... vypravěč. Nevěřící Tomáš. 

Žiju hlavně psaním filmových příběhů - v poslední době to je nejvíc sto let starý příběh Poslední velikonoce. A ve volných chvílích také cestování časem.

Blog jsou moje "myšlenky pozdě v noci", často hodně o politice a věcech, které se do mé pozornosti vtírají, aniž by byly zvány.  Pro "facebookové" čtenáře mého blogu mám FB stránku Sedmá vlna, kde najdete  upozornění na všechny nové články na blogu a různé drobnosti, které mi upadnou od ruky. Kdo nejste Facebookový, najdete vše přehledně tříděné a snadno listovatelné na www.SedmaVlna.cz.