Nebezpečný odpad

Náš moudrý stát chystá opatření, který významně pomůže správně nakládat s nebezpečnými odpady. Ministerstvo (vlastně je jedno které) pořídí skvělý internetový server s databází, a vrakoviště, která budou likvidovat auta, pořídí sérii fotografií a ty pak vloží do oné databáze.

Zabrání se tím spoustě nekalostí. I když vlastně nevím, jak se toho dosáhne, ale je to jistě opatření moudré. Pochopil jsem, že jeden z hlavních důvodů je správně nakládat v nebezpečnými odpady, kterých je ve vraku auta hafo. Možná také jde o samotné vytváření onoho serveru a jeho administraci, kterými se přispěje k potlačování nezaměstnanosti u nás.

A pro stát bude taková databáze také užitečná. Jen považte, že budou na jedné hromádce pěkně všechny vraky, které se u nás sešrotovaly. Být ministr, jak rád bych se onou databází proklikával a kochal!

Ale napadá mě, že je řada další nebezpečných odpadů, které je třeba likvidovat správně a kvalifikovaně. Třeba takové lidské exkrementy nepochybně patří mezi nebezpečný odpad. Často toxický ještě víc než vraky aut. Tedy se těším na dobu, až příslušné ministerstvo vybuduje za státní peníze databázi, kam po každém vykálení pošleme tři odborně nafocené fotografie i s formulářem, na kterém bude prohlášení o kvalifikované likvidaci dotyčného odpadu.

Autor: Tomáš Houška | čtvrtek 27.3.2014 11:10 | karma článku: 12,93 | přečteno: 369x
  • Další články autora

Tomáš Houška

Já chci taky přidat!

31.10.2018 v 9:40 | Karma: 42,94

Tomáš Houška

Opravte ty voliče!

30.1.2018 v 9:35 | Karma: 47,34