Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Pane autore, R^. Narazila jsem na Váš text (V socialismu budou všichni šťastní a bohatí!) na Pravém prostoru, neskutečně mě potěšil. A to ještě víc, když jsem si přečetla, že jste - pedagog, spisovatel, scénárista, režisér. Což je pro mě neskutečně příjemné překvapení, protože tyhle profese mi už dlouho splývají  do P&L. 

Takže díky Vám můžu opět věřit, že i v těchto profesích mohou být i "normální" lidi. Se zdravým rozumem, logikou, bez ušlechtilého mentorování, bez náznaku, že jste tak nějak "lepší" a jen se snažíte o osvětu nás "méně chápavých". :)))¨

Ani netušíte, jakou radost jste mi udělal. Protože tyhle humanitní profese mě neskutečně po Sametu zklamaly.. Ne komunisti to tu po Sametu kazí (to jistě taky, ovšem jsou lehce identifikovatelní a nevábní), ale právě "intelektuální elita", která se nejvyšší mírou zasloužila o rozdělení "společnosti".  Jejich utopiemi, jejich neochotou či neschopností vnímat realitu, jejich prázným moralizováním, jejich utopiemi. Jejich negací všech, co nesmýšlejí stejně jako oni. To jejich vlivem se jednodušší lidi dodnes neodnaučili přehnanému očekávání a jsou neustále zklamáváni. Čekají pořád na Spasitele, a znovu a znovu jsou zklamáváni. Nahoru, dolů, frustrace, nas..štvanost a stále dojemnější vzpomínání  na - "jak to bylo za totáče lepší"... 

Díky..

0 0
možnosti
MR

M20i66l42a59n 84R90a44d41e64k

4. 11. 2013 17:20

doufam ze soudruzi z EU se pouci u soudruha Madura z Venezuely, ten uz ma ministerstvo na Nejvyssi Stesti. ;-D

Ale nezoufejte, pristim rokem jsu volby do EU a uz ted levicaci vidi ze s nejvetsi pravdepodobnosti prijdou o koryta, a nedej boze, treba budou muset tezko shanet jine. Aby sli makat to je nenapadne ani ve snu.

1 0
možnosti
JC

Z EU je třeba co nejrychleji vystoupit, nebo nám způsobí takové škody, že už ani nepůjdou napravit.

1 0
možnosti
Foto

No, kam se se škodama hrabe EU na škody, které si způsobujeme sami.

2 0
možnosti
  • Počet článků 216
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4318x
Pedagog, spisovatel, scénárista, režisér... vypravěč. Nevěřící Tomáš. 

Žiju hlavně psaním filmových příběhů - v poslední době to je nejvíc sto let starý příběh Poslední velikonoce. A ve volných chvílích také cestování časem.

Blog jsou moje "myšlenky pozdě v noci", často hodně o politice a věcech, které se do mé pozornosti vtírají, aniž by byly zvány.  Pro "facebookové" čtenáře mého blogu mám FB stránku Sedmá vlna, kde najdete  upozornění na všechny nové články na blogu a různé drobnosti, které mi upadnou od ruky. Kdo nejste Facebookový, najdete vše přehledně tříděné a snadno listovatelné na www.SedmaVlna.cz.