Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TH

Otazka nestoji, zda potrebujeme imigranty. 

Tady jde o velke mnozstvi imigrantu, hrnoucich se do Evropy, kteri maji zalozit - podle nekterych Cechu - svou existenci v kteremkoliv jinem state Evropy, jen ne u nas. 

Ano, nekdo o tom musi rozhodnout, kde budou, nebo si myslite, ze kdyz se dostane pul milionu uprchliku do jizni Italie, tak si je tam ti blbecci Italove maji zivit ? 

Z jakeho duvodu je nemame prijimat?

0 1
možnosti
BD

Autor i autoři diskuze si neuvědomují základní fakt.Všichni lidé jsou si rovni a zeměkoule je určena i pro lidi. A tak jako má kdokoliv právo žít v Česku, tak každý Čech má právo se kamkoliv odstěhovat. A mnozí Češi to i činí. Vše ostatní je nesmysl.Tady potřebujeme mladé imigranty, protože při současném sociálním systému se to tady sesype. Ale optimistické předpoklady ohledně technologií získávání energie a potravin včetně pitné vody mohou situaci velmi pozitivně ovlivnit. Mnoho lidí nechce a nebude muset pracovat 8 hodin denně, aby se uživili. Základní zaručený nepodmíněný příjem je řešení v naší civilizaci. A potom většina těch rasistických keců pozbyte významu. Lidé dnes mají hlavně strach z neznámého a z bídy.

2 3
možnosti
PS

jako vtip dobrý. Takovou hloupost zkuste říct třeba australským imigračním úředníkům. A ČR nepotřebuje imigranta ani jednoho, už ted je tu tak 1,5-2 miliony lidí více než je potřeba.

1 0
možnosti
MW

imigranti to není to správné viz vietnamci,čínani dělají si co chtěji a nikdo proti nim nic

nezmůže.jinde ve světě dělaji jen problemy..čím míň tim líp

0 0
možnosti

Špatní imigranti jsou obrazem špatných imigračních úředníků!

:-)

1 0
možnosti
JP

Autore mýlíš se!! Nepatřej sem ani jedni. U té první sorty není o čem diskutovat. Pro  tu druhou také není  místo. Evropa má hodně velkou nezaměstnanost. Tak je snad jasné, kdo by měl mít přednost- A pak obvykle tito imigranti mají jak nedostatečnou kvalifikaci, tak špatné pracovní návyky

3 0
možnosti
PK

Je ještě jedna sorta. V první generaci jakž takž, ale ta další už je podstatně horší. Říká se to o části, a ne prý malé, Turků v Německu. I když se jich teď deset dostalo jako poslanci do nového Bundestagu, tučím jen za CDU.

Často chodím služebně po Praze. Bez Ukrajinců snad už žádný dům neopravíte, nepostavíte a pokladní v Intersparu na Zličíně jsou také většinou "od Lvova". Některé práce prostě Češi dělat nebudou nebo ne všichni mohou bydlet v Praze.

2 1
možnosti
HJ

Díky, tohle jsou věci, na které spousta lidí zapomíná. Vidí jen "tamten typ imigrantů" kteří se v médiích pořád propírají. Ale přitom jsou i lidé, kterým jde primárně nebo z velké části o zdejší životní styl. Připomnělo mi to tento trochu vtipný článek:

http://isport.blesk.cz/clanek/hokej-reprezentace-nagano/139040/nagano-jim-zmenilo-zivot-japonska-rodina-po-triumfu-odesla-do-prahy.html

1 0
možnosti
MM

Těch prvních, co si užívají soc. dávek a práce je pro ně fuj, tu už máme přehršle. JinakR^

1 1
možnosti
PK

Proč nezavést "byrokratický" systém demokratické Australie ..... Také si asi uvědomili, že benevolence vede do pekel.

7 0
možnosti
MS

Ano.Tak nějak by se to mělo vyhlásit a dát podepsat každému,kdo k nám přijede dělat dusno!:-)[>-]

6 0
možnosti
  • Počet článků 216
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4329x
Pedagog, spisovatel, scénárista, režisér... vypravěč. Nevěřící Tomáš. 

Žiju hlavně psaním filmových příběhů - v poslední době to je nejvíc sto let starý příběh Poslední velikonoce. A ve volných chvílích také cestování časem.

Blog jsou moje "myšlenky pozdě v noci", často hodně o politice a věcech, které se do mé pozornosti vtírají, aniž by byly zvány.  Pro "facebookové" čtenáře mého blogu mám FB stránku Sedmá vlna, kde najdete  upozornění na všechny nové články na blogu a různé drobnosti, které mi upadnou od ruky. Kdo nejste Facebookový, najdete vše přehledně tříděné a snadno listovatelné na www.SedmaVlna.cz.