Já chci taky přidat!

Poslanec Pávek se ve sněmovně vyjádřil, že poslanci berou málo a je spravedlivé, aby se jejich platy trvale valorizovaly, protože dřou jak koně. Nebo tak nějak. A tak zde je má krátká odpověď všem Pávkům.

Drazí, resp. příliš drazí, poslanci a politici vůbec. Jsem OSVČ. Ta ubohá nula, jejíž ždímáním tečou prachy do státního rozpočtu. Jeden z těch hlupců, kteří generují prachy, které vy si rozdělujete. A chci taky přidat. Chci víc peněz. Je to správné a zasloužené. Pracuju s jistotou víc než kterýkoli z 200 poslanců a 81 senátorů, jejichž platy dotuju. Když marodím, nedostanu nic. Když se mi nedaří, nevydělám nic. Když něco pokazím, jsem za to odpovědný a vyžeru si to. To vše na rozdíl od vás. Chci přidat, zařiďte to.

Byly doby, kdy politici žrali víc než ostatní, ale my jim to odpouštěli, protože jsme se utěšovali, že pro nás něco dělají. Pak u toho žraní začli chlemtat a mlaskat, a nám bylo jasné, že pro nás nedělají vůbec nic, že to koryto pro ně je ne devadesát, ale sto procent smyslu jejich bytí v politice.

Nejnovější garnitura politiků přidala chrochtání a krkání přerušované výkřiky, že chtějí víc.

Kde je vezmou? Zvýší daně. Ještě víc zadupou do země ty, kdo ty peníze vydělávají a doplní to poučováním a hodnotách, etice a nevzdělaném hloupém národě, kterému mají vládnout mlaskající vepříci. 

To jejich chrochtání se mi nelíbí. Ano, jsem populista. 

Autor: Tomáš Houška | středa 31.10.2018 9:40 | karma článku: 42,94 | přečteno: 2427x
  • Další články autora

Tomáš Houška

Opravte ty voliče!

30.1.2018 v 9:35 | Karma: 47,34

Tomáš Houška

Příběh Arménie

26.9.2017 v 10:15 | Karma: 29,90