Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MC

Souhlasím a karmuji.R^ Jen soudruzi, čeští odboráři a sociální inženýři ví vše na 100%. Též se musí rozporovat ta jejich kouzelná slůvka nadstranické a prorůstové.

1 0
možnosti
JL

Rikam take ANO! Snad jen malou poznamku. I dnes mame moc ve state rozdelenu na vykonou , zakonodarnou a soudni. Vsak jsme si zvykli na skutecnost, ze vlada dela zakony (sestavuje je), a ma, protoze je tez v poslanecke snemovne, naskok tyto zakony schvalit. A kvalita, at ve vykonu vlady tak v psani zakonu, je uboha.

Kdyz (mluvim o budoucnosti) bude vlada jenom vladnout a snemovna, jako zakonodarny celek, zakony vytvaret a senat bude rozebirat nove zakony pro jejich ucinost a spravnost, muzeme dat duveru i politikum, na ktere dnes nadavame. S predpokladem, ze vlada nebude soucasti parlamentu (snemovna a senat), clenove parlamentu budou brat svoji praci (a take jedinou praci) vazne, v komisich parlamentu, kde sedi proti sobe vsechny strany, se bude bojovat o kompromis, a ne cist noviny nebo hrat si s pocitacem, a tak dal.....! Po tomto vsem muzeme najit politiky-odborniky. Je jich hodne, tomu ja verim. Jen musime jim dat dobre podminky, aby nam ukazali co dokazi. Musime se zamerit na sestaveni takovych podminek. To je nas ukol. Jak ten ukol splnit? Musime se porozhlednou pred volbami, ktere uskupeni (strana) nam dava takove moznosti. Ten stary (dnesni) system je nutno vymenit!!! Diskutujici, premyslejte o tom! Stale je cas.

2 0
možnosti
AK

Ano.

A navíc - dnes, kdy je problém sehnat odborníka na opravu protékajícího záchodu, kde chcete sehnat odborníky na vládnutí?

3 0
možnosti
MD

Odborniku na protekajici zachod je dost. Ovsem zaplatit je jako odborniky, s tim uz ma spousta lidi problem.

2 0
možnosti
RK

Naprosto trefné ......... R^ . Jen socialistickým odborářům to jaksi nevysvětlíte, tam platí heslo : jedině MY, strana, víme co je pro Vás dobré .............

3 1
možnosti
RK

Takže mínus dal odborář .............;-D

1 0
možnosti
  • Počet článků 216
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4318x
Pedagog, spisovatel, scénárista, režisér... vypravěč. Nevěřící Tomáš. 

Žiju hlavně psaním filmových příběhů - v poslední době to je nejvíc sto let starý příběh Poslední velikonoce. A ve volných chvílích také cestování časem.

Blog jsou moje "myšlenky pozdě v noci", často hodně o politice a věcech, které se do mé pozornosti vtírají, aniž by byly zvány.  Pro "facebookové" čtenáře mého blogu mám FB stránku Sedmá vlna, kde najdete  upozornění na všechny nové články na blogu a různé drobnosti, které mi upadnou od ruky. Kdo nejste Facebookový, najdete vše přehledně tříděné a snadno listovatelné na www.SedmaVlna.cz.