Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Z hlediska filmové dramaturgie perfektně podáno. Není opominut ani reklamní efekt. Slušností by ale bylo pokládat otázku rétoricky a ne jako absolutní fakt. Asi nepracujete v dokumentaristice. Docela možné, skoro pravděpodobné. Pakliže však vše míníte vážně, tak se nabízí otázka, ve kterém státě hodláte žít, či ve kterém vlastně žijete. Máte vůbec odvahu vyjít na ulici? Vždyť jste bezprávní občan neexistujícího státu. Venku panuje džungle. Krutý boj o přežití. Všude se pohybují lidé, kteří Vám ukradli stát. Nepomýšlíte na emigraci?

1 0
možnosti

jenze Ceska Republika je soucast EU, a ta ma Palestinu pod ochranou, rok co rok tam leje nekrestanske miliony, tak Cesi tezko muzou neco podnikout, na to jste velmi maly stat

0 0
možnosti

KarmaR^. Bezpečnost občanů je prvořadým úkolem státu. To, že kráčíme tam kam kráčíme rozhodně extrémní levici KSČM nebude nikterak na obtíž, aby to kritizovala a falešným politickým altruistickým hnutím, která se v závoji " Veřejného blaha", jak autor plně vystihl rozdělují koryta. Je na bíledni, že nás opět povede dělnická třída. Chtěl jsem říci byrokracie odborných regulací, až do rovných genetických svobod bez potřeb myšlení.

1 1
možnosti
Foto

K35a49r41e12l 54C72a53c85h

5. 1. 2014 13:43

Je fakt, že autor blogu asi dost přehání. Událost, která se stala a skutečnosti, které v této souvislosti byly zjištěny, by však mohly být skvělou příležitostí, jak chybu minulosti, kterou bylo zřízení zastupitelského úřadu Palestiny v Praze,  napravit.

3 0
možnosti

Jediná skutečnost, které lze snad věřit, je tragická smrt velvyslance. To pro vás soudruhy stačí  ke zrušení ambasády ?

0 4
možnosti

Nebudu se vyjadřovat k zbraním ale k tomu co ve vašem blogu ne zcela odpovídá faktům. Stát Palestina uznalo OSN jako nečlenský stát této organizace (138 pro, 9 proti, 41 se zdrželo). Stát Palestina uznává 132 ze 193 členských států OSN.

Za další, vzhledem k tomu že je stále vedeno policejní vyšetřování a právě s ohledem na vámi tolik zmiňovanou Vídeňskou úmluvu je postup diplomacie našeho státu zcela pochopitelný, důkazní materiál byl zabaven a je zkoumán, do vazby nemáte koho vzít (kdo zbraně dovezl, kdy je dovezl.. atd., pokud na uvedené otázky znáte odpovědi policie je jistě přivítá).

Tedy dokud policie vyšetřuje je na vámi uváděné kroky celkem brzo a i hlasitá vyjádření našich vládních činitelů by byla jen plácáním bez důkazů...

7 2
možnosti

Virtuální stát, který ani nemá hranice. My Palestinu jako nečlenský stát neuznali, takže k čemu je tu ambasáda?

8 1
možnosti

Jednoduse si z nas ta nove nabyta "demokracie" a "svoboda" po 1989 dela bl.bce. A to poradne. Vedle korupcnich skandalu a organizovane kriminality za bileho dne. At se podivam kde chci a na co chci.

1 3
možnosti

než něco napíšete zjistěte si fakta - ambasádu tu má Palestina ještě z dob komoušů

2 0
možnosti
  • Počet článků 216
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4318x
Pedagog, spisovatel, scénárista, režisér... vypravěč. Nevěřící Tomáš. 

Žiju hlavně psaním filmových příběhů - v poslední době to je nejvíc sto let starý příběh Poslední velikonoce. A ve volných chvílích také cestování časem.

Blog jsou moje "myšlenky pozdě v noci", často hodně o politice a věcech, které se do mé pozornosti vtírají, aniž by byly zvány.  Pro "facebookové" čtenáře mého blogu mám FB stránku Sedmá vlna, kde najdete  upozornění na všechny nové články na blogu a různé drobnosti, které mi upadnou od ruky. Kdo nejste Facebookový, najdete vše přehledně tříděné a snadno listovatelné na www.SedmaVlna.cz.