Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MW

Jo tak tu máme asiaty ,kteří si tu dělají co chtějí..místo aby tady podnikali češi tak tu jedou vietnamci ..

a nikdo s tím nic nedělá ..až cizí státy nás museli donutit ať začneme něco dělat s těmi asijskými tržnicemi kde se prodávají drogy..!!

0 0
možnosti
JH

J89a40n 96H69a16v14l18i56n17a

27. 5. 2014 10:25

ehm, kdybyste vedel, co znamenaji pojmy, ktere pouzivate....konkretne fasismus.....tak nepisete takove blbosti, jako ze pravy fasismus prijde....ten uz v EU nejaky patek je.....korporativni socialismus

2 1
možnosti

A48n21n10a 54Č60e61r72n48á

27. 5. 2014 10:06

Lidi kolem mne to brali jinak: "EU mi nevadí, ať je tam Petr nebo Pavel, tak do ní nebudu volit". :-/

1 0
možnosti
RP

Milý pane, mýlíte se hned v prvním odstavci. O našem vystoupení, či nevystoupení z EU nerozhoduje v žádném případě výsledek volby do jakéhosi poradního sboru, který je dosti nadneseně nazýván europerlamentem, nýbrž výsledek voleb do našeho parlamentu a bohužel i do našeho odkladiště již nepotřebných a většinou senilních politiků ve výslužbě, totiž do senátu. Z tohoto pohledu se jeví neúčast v těchto volbách jako zcela logický způsob prezentace vlastního názoru voliče na onen orgán. (viz. účast i senátních volbách) Ve zcela hypotetickým státě by podobný signál vedl politickou reprezentaci k zamyšlení se nad tím, zda tolik opěvováné evropanství už třeba lidem neevokuje heslo z dob nedávno minulých "Se sovětským svazem na věčné časy" a zda není na čase se lidí - voličů zeptat, třeba formou referenda, co si skutečně přejí bez ohledu na stranickou příslušnost, či sympatie k té, či oné straně.

3 0
možnosti
AK

Vážený pane blokére,až budete příště psát o nás že strkáme hlavu do písku před vším či jak,tak se nejprve podívejte kam strká vedení Německého státu hlavu před větším problémem než jsou nějaké euro volby.Soudružka Merklová strká hlavu do písku před bující islamizací Německa a to jim i nám může přinést velké problémy stím spojené.A kdo potom bude strkat tu halvu do písku nebo snad do zad,co pane blokere?!?Rv

2 0
možnosti
MB

Život tropí hlouposti, komické že dneska se to jeví tak, že 40 letá vláda bolševiků byla pro nás přínosem, nemáme zemi zasviněnou multikulturním humusem, máme nižší životní úroveň a sociální dávky než staré země EU a proto se k nám mohamedáni ani plaváčci z Afriky nehrnou.

Také nám zůstalo ještě dost a dost zdravé "xenofobie a rasísmu" takže na pohádky o multikulturním soužití u nás věří jen pár bláznů.

Neřešitelné problémy staré EU s imigranty vidíme a budeme dál vidět v přímém přenosu tedy máme možnost se poučit a vyvarovat.

7 0
možnosti
JK

:-)R^R^R^.......................

0 0
možnosti
JM

Když jsem viděl ten nadpis, tak jsem se nejprve zalekl dalšího prorežimního žvástu, ale dobrý. KarmaR^

2 0
možnosti

Ono se to časem vyřeší samo. Až bude víc kulturních obohacovačů než domácích, budou v opět vítězit ve volbách multikulti strany.

2 0
možnosti
MR

M46i57l73a88n 39R13a35d63e15k

26. 5. 2014 17:17

bohuzel mate pravdu. Ti co budou ted v parlamentu, jak UKIP tak le Pen, ty vychcanky nezvladnou. A lidi se opravdu na##erou

0 0
možnosti
TJ

Nezlobte se na mně, ale ohledně Vašich příspěvků z historie, klobouk dolů. Ale pokud si mám vybrat mezi názory ex dějepisáře či ex prezidenta na problém globálního oteplování, tak raději si poslechnu odborníka na danou oblast pana Cílka, který kdysi v HYDE PARKu trefně odpověděl na otázku, co říká na názory pana Klause z oboru, kterému pan prezident nerozumí, že než by vynakládal energii na vysvětlování a uvádění na pravou míru laických nesmyslů pana prezidenta, který nás přesvědčuje, jak má podle něj fungovat svět, tak raději se zabývá tím, jak opravdu svět funguje. U nás když je člověk MUDr. nebo nedej bože inženýr ekonomie, tak hned sofistikovaně je schopen rozebrat problémy jaderného štěpení v CERNu, ačkoli celý život operuje lidi nebo tvoří ekonomické grafy. Jsem dalek uvěřit Vaší představě, že nedávno otevřená diskuze ohledně teoretické možnosti vypuštění Orlické přehrady, která by možná řešila problematiku stoleté vody, která se u nás najednou začíná opakovat již po deseti letech je dáno nějakým iracionálním popudem pobláznění vědecké obce ze strany ekologů. Pro Vás jako bývalého dějepisáře by třeba byli zajímavé lodní deníky, které zachycují změny klimatu v průběhu staletí. Každopádně otázka nestojí tak jak ji relativizujete, že po statisíce let není podnebí stabilní, ale nakolik svojí činností lidé výkyvy podnebí mohou ovlivnit. Připomínáte mi svými argumenty pana současného prezidenta, který sice pro změnu není MUDr., ale co čert nechtěl inženýr ekonomie, tudíž se může sofistikovaně vyjádřit k problematice kouření, kde navazuje na inspirativní myšlenky bývalého poradce pana Klause pana Hájka, kupodivu opět člověka, který nevystudoval obor lékařství. Budiž tedy proč nezačít kouřit až v dospělosti, vždyť nám nic nehrozí, tělo již máme vyvinuté. Je zvláštní, že když si půjdeme nechat vyšetřit chrup, tak nezajdete do nejbližšího autoservisu, kde také umí leccos vyvrtat, ale zajdete za zubařem, ovšem v otázce oteplování dáme na názory exekonomů než klimatologů.

2 8
možnosti
JM

globální oteplování je totalitární ideologie. Klaus měl ve svém pohledu ekonoma pravdu a nějací Cílkové a další nájemní kašpárci, co za peníz řeknou co chce platící slyšet na tom nic nezmění

6 1
možnosti
  • Počet článků 216
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4329x
Pedagog, spisovatel, scénárista, režisér... vypravěč. Nevěřící Tomáš. 

Žiju hlavně psaním filmových příběhů - v poslední době to je nejvíc sto let starý příběh Poslední velikonoce. A ve volných chvílích také cestování časem.

Blog jsou moje "myšlenky pozdě v noci", často hodně o politice a věcech, které se do mé pozornosti vtírají, aniž by byly zvány.  Pro "facebookové" čtenáře mého blogu mám FB stránku Sedmá vlna, kde najdete  upozornění na všechny nové články na blogu a různé drobnosti, které mi upadnou od ruky. Kdo nejste Facebookový, najdete vše přehledně tříděné a snadno listovatelné na www.SedmaVlna.cz.