Foto

J42a23n 36Š57i33k

21. 6. 2024 8:44

Pro celou společnost je velká škoda, že v době střelby jste nesloužil u policie nebo jste alespoň nepracoval ve vedení ministerstva vnitra. Jistě byste zabránil řádění osamělého vlka. Máte přece neocenitelné zkušenosti nabyté ve funkci správce budovy. Není nadto, když má někdo dar vševědoucnosti a supermanských schopností. Škoda, škoda, škoda, že jimi tak plýtváte v pozici populárního blogera. Hezký den

MS

Mě tam chybělo víc zástupců nejen univerzity. Například zástupce BIS, kterým v době zhoršení bezpečnosti a nárustu extremismu, o kterém pravidelně informuje stejná BIS, tak kterým v téhle době (a přidám extrémní vlnu antisemitismu) unikne člověk, který si udělá ZP a ve velkém nakoupí zbraně, střelivo a doplňky zbraní, aniž by byl členem nějakého spolku. Ani sběratelskou historickou hodnotu předmětné zbraně nemají. K čemu vůbec je povinnost hlásit PČR každý nákup zbraně a střeliva? Jaký je vůbec účel databází držitelů ZP a zbraní, u kterého pochybuju, že BIS do ní nesmí nahlížet?

Nota bene mi ten zástupce BIS chybí ve světle Vondráškova veřejného výroku, že systémově se na situaci aktivního střelce připravují od roku 2011!!! Systémově znamená, že do systému by měl patřit i BIS, který získává informace o bezpečnostních hrozbách. Ten výrok "systémově se připravujeme od roku 2011" by měl Vondrášek dovysvětlit, protože tímhle výrokem tu pověst PČR dokonale zazdil. Co teda za těch 12 let systémově připravili?

DR

A nejlepší je ten kuliočko na vnitru. Ihned po střelbě se prsil nad úžasnou a naprosto bezchybnou prací policie a dneska tvrdí, že nic takového neřekl.

Foto

Už ten kuliočko je důkzem vaší objektivity.

JB

J87i39r97i 97B96o40r

21. 6. 2024 9:20

Plně souhlasim s rozborem, ač venkovský, již jsem několikrát Celetnou ulicí procházel a tak tu situaci velmi dobře znám. Mělo se to udělat jinak. Chybovala celá vláda a musí okamžitě odstoupit. Také nemám rád Rakušana.

Foto

Vy jste několikrát Celetnou ulici procházel a tak tu situaci velmi dobře znáte? To jako vážně? Co se mělo udělat jinak?

LS

Sama si děláte ostudu, sama se ponižujete.

  • Počet článků 842
  • Celková karma 25,83
  • Průměrná čtenost 969x
Genealog, absolvent HTF UK. Mými hlavními zájmy jsou: historie, poezie, filosofie a nekonfesní teologie.

Seznam rubrik