Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DC

D48a74v62i17d 49C49e85c26h

4. 5. 2024 7:38

Polopravdy a blaboly.

0 1
možnosti
Foto

Putin je Hitler 21 století. S takovými lidmi nelze vyjednávat, zvlášť když přesvědčili celý národ, kterému velí, že jsou nadřazení ostatnímu světu. Tyto lidi je zapotřebí porazit i s jejich národem, který pak musí prodělat velký reset. Něco podobného, jako se to stalo v Německu.

Jinak válka je zdravím státu, ale to už je na jinou debatu a i stát může vést spravedlivou válku.

1 0
možnosti

J14a22k62u47b 38Š51o25l93c

2. 5. 2024 13:05

"Jsem chcimír vyšších kvalit". To si o sobě asi myslí každý chcimír. Skutečnost je ale jiná. Buď méně chytrý nebo placený agent.

2 2
možnosti

Podle mne je a) i b) správně.

2 0
možnosti

Toto už je vyloženě kolaborantský text. Děláte z Rusů neviňátka a vinu svalujete na Západ, který snad podle vás zavinil i svévolnou anexi Krymu a napadení Ukrajiny Ruskem. Hnus.

10 0
možnosti
Foto

Už druhá věta je "Po rozpadu SSSR a SNS se západ stavěl k Rusku přátelsky, ale nic ze svých proklamací a slibů nedodržel.

Zdroj: https://blog.idnes.cz/horner/valka-je-zlocin.Bg24050025"; Kreml jak vyšitej :)

4 0
možnosti
ZH

Ano, v Kremlu to tak vidí. Proč bychom se měli tvářit, že to tak nevidí, a kde bereme právo to posuzovat? Kdo je bez viny, ať hodí kamenem. Myslet si mají tedy co? Západ se těší na vyvražďování Rusů v Pobaltí a vy se bezmyšlenkovitě těšíte s nimi. Dehumanizace ovládá humanistický západ, který si hraje na ochránce lidských práv. Ale Rusové jsou ještě méně lidmi než Kosovci, což? To je ta jejich "nadřazenost".

1 2
možnosti
ST

Chciválek = chciválků

Chciválec= chciválců

Sice nevím co Vám vadí na lidech co chtějí mít víc válců ale je i tak je to to jediné co mi na Vašem blogu nepřipadá odporné. Takové překrucování historických událostí a umlčování nehodících se událostí, to se jen tak nevidí.

2 0
možnosti
JH

J12a61n 97H31r21u69š63k78a

2. 5. 2024 7:58

Chudák rodina, které tohle musí poslouchat...

5 1
možnosti
JL

"Zapad ze svych slibu a proklamaci nic nedodrzel"/ Dodrzeleo Rusko? Napr. slib z Budapesti? Pan Horner zcela ignoruje dulezitesi vec, to je diplomaticke Ukrajiny de facto a de jure. A to neni slib , je to pravni uznani existence a suvetenity statu a jeho nedotknutelnosti jeho hranic

Rusko si zpochybnovanim existence statu a naroda ukrajinskeho pocina jako nacisticky herennfolk. Toto upirani prava statu sousedniho rozhodavat sam o sobe, neni nic nez jasny sovinizmus!

8 0
možnosti
AT

“ ... západ by mohl mír uzavřít v řádu hodin ... “. Rozveďte prosím. Kdo, kde, jak, s kým. Asi víte více, než my všichni dohromady.

9 0
možnosti
IK

Víte, jaké vlastnosti Putina nejlépe vystihují? Ty, že byl jako agent KGB vycvičený především ke lhaní a nedůvěře vůči svým oponentům. To ho korupčním jednáním dostalo tam, kde dnes je. Tyto vlastnosti mu zároveň zabraňují jakkoli důvěřovat protější straně v případě nějakého vyjednávání, kdy je tedy automaticky přesvědčený, že i druhá strana je prolhaná a nespolehlivá jako on. Proto je vyjednávání s ním v zásadě problematické a není neschopnost Západu, nýbrž Putina.

Putin si budˇ bere co chce a nebo se bojuje.

Kam Rusko vtrhne, tam je spálená zem, to, co začíná mobilizací ruských menšin dává často jen záminku zabrat další suverénní stát. Máme k těmto praktikám osvojování si území přihlížet a tolerovat jako důkaz respektu toho, že je Rusko atomová velmoc? Ne úplně, svět se ale musí nastavit tak, aby si nikdo nedovolil toho druhého napadnout.

13 1
možnosti
  • Počet článků 849
  • Celková karma 24,79
  • Průměrná čtenost 966x
Genealog, absolvent HTF UK. Mými hlavními zájmy jsou: historie, poezie, filosofie a nekonfesní teologie.

Seznam rubrik