Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Soucit se zneužíváním dávek či pomoci

Vůbec, slovo soucit. Mělo by být zrušeno ve slovníku platné spisovné češtiny a nahrazeno slovem nedojímá. Soucit by měl být zakázán. Měli bychom se definitivně zatvrdit a zachránit peníze vyhazované oknem nějakým hladovým krkům. 

Já vím. Už na začátku mi všichni řeknou, pomáhat jen realisticky a tam, kde já rozhodnu. V tomto ohledu máme nejvíce odborníků na účelné rozdělování pomoci na světě. Každý z bezpečí svého domova je MUDrc, odborník na neduhy společenské spodiny, na které má jediný recept: pomoz si sám. Samozřejmě se ustupuje před argumenty, že skutečně nemohoucím tedy pomůžeme, ale pokud se mezi nimi vyskytne jediný podvodník, pak zrušme tento netěsnící systém zcela. Jeden podvodník dokazuje, že všichni jsou podvodníci a naše svatá povinnost zachránit peníze pro sebe nebo budoucí generace je nejsvětější povinností a nepřekročitelným tabu pro každého správně smýšlejícího Čecha.

Já vím. Soukromě si vyhazujte peníze na charitu, jak chcete, ale pokud jde o naše společné peníze, tak pozor! Naše společné peníze nesmí být vyhazovány z okna ve prospěch nějakých hloupých hladových krků. Musí zbýt pro naše podnikatele, kteří s láskou budují naši zem za nejvyšší ceny dálnic na světě. Musí zbýt pro naše státem podporované a dokonale oddlužené banky. Musí zbýt pro naše deficity způsobené vyživováním podvodníků, kteří mají čtyři prsty jen na jedné ruce, a to rozhodně není důvod pro nějaký důchod. V této zemi nikdo nikdy nic neukradl, mimo zneužívačů dávek. Náš rozpočet je v deficitu, protože nepřizpůsobiví ve svých mercedesech rozvážejí dávky všem svým příbuzným, kteří jdou v luxusu tak daleko, že si ani pro dávky nepřijedou a leží ve zlatých vanách s vířivkami prohánějícími výživný a oživující roztok živé ambry nazdařbůh odtékající do smrdutého potoka pod haciendami těchto vyžilých nabobů. Jinými slovy: stačí jediný odhalený podvodník a musí zemřít všichni bez ohledu na osobní okolnosti. Protože takhle my to známe a víme. My odborníci na sociálno si to umíme spočítat. Takový zneužívač dávky si ročně přijde i na sto tisíc korun. Takových zbytečných lidí je v naší zemi rozhodující pozitivně diskriminovaná menšina, která nás terorizuje už jen tím, že je vůbec schopná přežít. Přežití těchto zbytečných lidí u nás, ale kdekoli ve světě, nám vůbec nic nepřináší. Lidé jsou tu od toho, aby nám něco přinášeli, jinak nemají žádnou hodnotu a vlastně to ani nejsou lidé, ale jen sociální případy, které je nutno systémově a technologicky zabezpečit až k nulové toleranci jejich výskytu.

Já vím. Řeknete mi, ale takto jednají s námi. Nic jiného jsme ve svém světě nepoznali. Dřeme se od slunka do slunka. Bez patřičného uznání a za mizerný plat. Když už se na něco zmůžeme, vidíme, že si nepřizpůsobivý ze svých dávek kupuje beztrestně alkohol a všechno naše snažení je vniveč. Také bych to všechno něčím zapil, ale kvůli samému sociálnu si něco takového nemůžu dovolit. Kvůli všem těm neziskovkám nezbývá na dotace našemu milovanému OKD, které se muselo zastavit a rozpadnout, kvůli všem těm simulantům s roztroušenou sklerózou, která je neviditelná a tedy vůbec není. Natož nějaká deprese a frustrace, na kterou my pracující nemáme čas. Nepracující, z jakéhokoli nicotného důvodu, je největším nepřítelem společnosti, hned po migrujícím muslimském uprchlíkovi, který má na zádech balík petrodolarů, určených ke zničení Evropy a žádnou naši pomoc k tomu nepotřebuje.

Já vím. Řeknete mi, že nemáte čas rozlišovat, kdo je kdo a jaký má osobně problém. Podvodníci jsou všichni, protože to je nejbezpečnější teorie. Kdo nám to řekl? Stalin? Političtí mágové, kteří mají daleko lepší informace než nějaké tiskové agentury. Vyčetli jsme to z diskriminované literatury na okraji společnosti napsané odborníky vyštvanými z univerzit, které udržují všechna tato nebezpečná tajemství, včetně chemtrails, v tajnosti v univerzitních sklepeních. Proto jsme nejlepší odborníci na určování potřebnosti a oprávněnosti rozdávání ze společných prostředků. Na nějaké alarmující a vyděračské fotky vám řeknu: Taky mám kreknutý fotošop! Tyhle vaše aranžované genocidy kdejakých rohringů, jezídů, bezídů, čezídů, vám nikdo nesežere. Nikdo je nezná! A to, že jsou v menšině, dokazuje jejich nebezpečnost, protože se zcela jistě nehodlají spokojit s postavením menšiny a je nanejvýš jisté, že vždy budou ohrožovat společnost aspirací na většinu. Jako řešení nenavrhujeme nějaké vraždění, jenom je třeba je nevpustit nebo odvézt na nějaké jiné místo pod správou EU, třeba na Guantanámo, a zabezpečit tak okamžitě a stoprocentně naši svatou linii, rubikon Evropu.

Já vím. Řeknete mi, že na soucit jsou pilulky, přesné informace na stream.cz. Ti, kdo ustoupili mému tržnímu jednání, které živí tuto zemi, jsou už navždycky stigmatizováni svou neschopností a musí se podvolit režimu osob v závislé činnosti. Stejně neschopné jsou i jejich děti, viz dědičný hřích. A ženy? Ty přiživují soucit, zblblé nekontrolovanými domácími porody, sadou známých poporodních hormonů, které dokážeme v nemocnicích spolehlivě tlumit sedativy. Je nanejvýš přirozené, že takovým citům propadlým osobám musíme rázně vysvětlit, kde je přesná a nepřekročitelná hranice nějakého soucitu. Jsou už i bílé vrány mezi ženami, které dokázaly odhodit zábrany soucitu a krásně přesně kopírují naše pevné mužské postoje. Feministky a LGBT lobotomie jsou zombie a patří jen do filmového žánru hororu.

Já vím. Řeknete mi, že milujete své tyrany tak, že kopírujete jejich jednání všude, kde je k tomu sebemenší příležitost. Protože tohle udělali z dobrých úmyslů oni vám. Ukázali vám skutečnou tvrdost reality, takže jste nějakou pilulku pro sluníčka nepotřebovali, rozsvítilo se vám samo a od té doby jste odborníci na sociální a humanitární pomoc. Máte jedinou mantru. Pomáhat, ale … nepomáhat, protože všude se vyskytne alespoň jeden podvodník a pak jsou všichni vinni a nic nemá cenu. Spirála šikanování je opravdová láska, která nepřivírá oči slastí, ale zcela otevřenýma očima hltá vaše setkání s tvrdou realitou světa, na kterou pravděpodobně nestačíte, když jste se nechali čímkoliv dohnat.

Chápu vaše oprávněné šílenství. Nehodlám se mu posmívat, ani jej zlehčovat. Nemůžete si za to sami. Udělali vám to: muslimové; nepřizpůsobiví; libovolné světové hladové krky; hlupáci, co si nechali vnutit půjčky na zboží, které sotva potřebovali; národy, které si dovolily luxus, být, ne vlastní vinou, roztroušeni na územích několika států – kurdové, rohringové … píšu s malým písmenem, protože jsou to malé bezvýznamné národy.

Neudělali vám to: globální zbrojní koncerny, které k výrobě a odbytu zbraní jen potřebují i přidruženou výrobu válčišť; globální překupnické organizace obchodující s lidmi, které nikdo nezná, nejmenuje, nikde se o nich nepíše, protože nejspíš neexistují už desítky let; vaši politici, kteří udělali všechno pro to, aby se k majetkům dostali jen ti správní lidé, schopni si jej udržet za každou cenu; vaši miliardáři, kteří za pomoci jedné správně investované kupónové knížky dosáhli vlastní genialitou na většinu bohatství této země; vaši nadřízení, s nimiž díky dobře udržované úrovni chudoby nemůžete občansky nesouhlasit, protože, nejsou žádné dávky pomoci na splácení vaší hypotéky.

Mám s vámi soucit a nemám problém s uznáním vašich problémů a postojů. Nejste na tom lépe, než ti běženci. Výkonová totalita vás žene k znehodnocení každé vaší lidské originality. Nemůžete se tomu vzepřít, jako my, básnická sluníčka. Vypadnutí ze spirály by porušilo vaši poslední jistotu přežití. Také se bojím, ale nějak jinak. Snažím se přijít na to, proč mne strach nevede k útokům na okolí. Ráno se probudím do krásného světa a strach z vás přijde až večer nad komentáři pod zprávou o násilí na muslimech v Barmě (Myanmaru)… Čím to je, že nedokážu také spadnout do té správné  nenávisti?

Autor: Zdenek Horner | pondělí 16.1.2017 3:42 | karma článku: 18,71 | přečteno: 967x
  • Další články autora

Zdenek Horner

Zbraně zabíjejí, ale nemusí.

Diskuse o dalším postoji k civilnímu vyzbrojování je zajímavá. Opakují se dokola lobbystické argumenty, které se objevují vždy a samozřejmě byly odborně vyvráceny. Naše současná společnost si však na fakta ...

30.12.2023 v 23:53 | Karma: 15,23 | Přečteno: 432x | Diskuse| Občanské aktivity

Zdenek Horner

Budiž jí země lehká.

Zemřela nenápadná až skromná místní blogerka Eva Hauserová. --- --- --- --- --- --- --- --- ------ ---

25.12.2023 v 14:22 | Karma: 14,81 | Přečteno: 355x | Diskuse| Miniblogy

Zdenek Horner

Vzdorovat smutku

dokážou jen někteří. Častěji smutku propadneme na dlouhé týdny. My šťastní živí musíme pokračovat a posilovat vědomí smyslu života. Je třeba začít tím, že nebudeme nikoho obviňovat z konkrétního zločinu, který ...

22.12.2023 v 19:28 | Karma: 24,16 | Přečteno: 498x | Diskuse| Občanské aktivity

Zdenek Horner

Metodika pravdy

Můžeme slavit. Čísla hovoří tak, jak si metodicky přejeme. Takže není pravda, co říkají ti, co používají nějaká metodicky nesprávná data. Pravdivá metodika je ta, kterou prohlásí za platnou vláda. Takže od inflace musíte odečíst ...

20.12.2023 v 14:53 | Karma: 21,76 | Přečteno: 416x | Diskuse| Občanské aktivity

Zdenek Horner

Vánoce nepřeji

egoistům, válečným štváčům a neonarcistům. Musí to pro ně být utrpení mít takové výdaje s obdarováním, vztek z odpouštění. Člověk se až obává, že přestanou být křesťany, přestoupí k islámu a evropské hodnoty budou jen ...

19.12.2023 v 13:42 | Karma: 20,98 | Přečteno: 616x | Diskuse| Občanské aktivity
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Stovky amerických obrněnců se v řádu dnů nepozorovaně přemístily do Česka

2. května 2024  17:21

Několik set vozidel americké armády včetně obrněnců Bradley nebo transportérů M113 se objevilo ve...

Zemřel bývalý místopředseda ODS Miroslav Macek. Bylo mu 79 let

1. května 2024  12:58

Ve věku 79 let zemřel bývalý místopředseda ODS a federální vlády Miroslav Macek, bylo mu 79 let. O...

Moskva se chlubí kořistí z Ukrajiny: Abramsy, Leopardy i českým BVP

1. května 2024  15:38

V Moskvě ve středu začala výstava západní vojenské techniky, kterou používá ukrajinská armáda a...

Nová odhalení z fakulty: studenti viděli vraha dřív, policie byla v budově víckrát

3. května 2024

Premium Masový vrah David K., který v prosinci při střelbě na Filozofické fakultě Univerzity Karlovy v...

Na důchodce zaklekli, chalífát neřeší. Němce děsí mdlé reakce jejich politiků

3. května 2024

Premium Snímky stovek radikálních islamistů demonstrujících v ulicích severoněmeckého Hamburku, kteří...

Na jednání o míru nepřijdeme, vzkázali Rusové. Švýcaři je ani nezvali

2. května 2024  22:11

Švýcarsko iniciuje vlastní mírovou konferenci o Ukrajině. S pozváním Ruska na setkání, které se má...

Pavel zkritizoval všechny. Nefér jsou Babišova slova i kampaň SPOLU, míní

2. května 2024  21:36,  aktualizováno  21:50

Kampaň, která dělá z hnutí ANO zastánce ruských zájmů, je podle prezidenta Petra Pavla stejně nefér...

  • Počet článků 827
  • Celková karma 21,69
  • Průměrná čtenost 969x
Genealog, absolvent HTF UK. Mými hlavními zájmy jsou: historie, poezie, filosofie a nekonfesní teologie.

Seznam rubrik