Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LS

Silně položené na omluvu Ruska pro svou intervenci jak v roce 2014 tak v roce 2022. Ohýbáte jak dějiny tak i pravdu a to, že Rusko stoji na té špatné straně je bez diskuzí.

0 0
možnosti
Foto

Ano, přesně takto to popisují v Kremlu. Jinak to popisují ti, co se toho všeho zúčastnili.

3 0
možnosti
DR

Teď to schytáte, tenhle špatný názor místní klika jen tak nenechá.

1 1
možnosti
PB

Lži nejsou názor, říkáme vám to pořád dokola.

5 1
možnosti
JP

Účelové kecy nezakryjí fakt, že Rusko napadlo suverénní stát, vraždí civilisty a ničí civilní objekty. Není možné přijmout fakt, že rozpínavé Rusko může v rámci své "bezpečnosti" přikazovat svým sousedům, co mohou a co ne. Pokud jde o "národnostní" otázku, není nikde vidět vítání ruských okupantů nebo nějaký partyzánský boj proti Ukrajině. Naopak rusky mluvící města kladou Rusům nebývalý odpor. Zelenskyj je také rusky mluvící, současný velitel ukrajinské armády je Rus.

12 0
možnosti
JL

Pan Horner ucelove vynechal to nejdulezitejsi, pricinu vsech trablu. Tedy nesplneni Janukovicova prdvolebniho slibu, uzavreni associacni dohody s EU. Tyden pred podpisem dohody prijal Putinuv protinavrh trochu lepsi dohodu s Ruskem, ale podminene zrusenim dohody s EU.

Tim si pohneval zejmena mlade lidi studenty, Ti si postavili na Majdanu stanovy tabor a slibili tam setrvat

5 0
možnosti
JL

dokud dohoda s EU nebude podepsana. Janukovic naridil demonstranty odstranit za kazdou cenu. Stalo to 200 policii Berkut zavradenych mladych zivotu! Pak prisel skandal s luxusnim Janukovicovym palacem, postavenym za statni penize. Ten se tim tak znemoznil, ze musel uprchnout do Ruska! Zamlcenim dulezitych udalosti, je pro me pan Horner demagok.

4 0
možnosti
AT

Dostáváte sodu. Ale zkuste třeba udělat historickou analýzu důvodů, které vedly Hitlera k rozpoutání 2.sv abychom to konečně pochopili. A nezapomeňte zdůraznit, že s tím rozhodně nesouhlasíte

5 2
možnosti
IS

Horner bloguje. A bojuje. Do posledního Hornera. No pasarán!!! 🤣

5 1
možnosti
Foto

Díky za autentický vstup, který nepochlebuje partě ani soutěži.

3 5
možnosti
Foto

Je to prostě hotový disident .

6 1
možnosti
Foto

J97a22n 55Š97i69k

15. 5. 2024 16:24

Ano, je to zcela jednoduché, můžete to matlat pořád dokola čím chcete. Rusko překročilo hranici a vystřelilo první. Vím, pro Vás je to složité. Velmi, velmi, velmi složité. Proto je nutné žvanit a žvanit a žvanit. Jenže tuto prostinkou věc, která je nad Vaše chápání, nezamatláte. Zkuste ještě vytáhnout Afghánistán, křižácké války a římské legie. A matlejte dál. Třeba se Vám to jednou podaří.

17 0
možnosti
Foto

Co tady furt řešíte jestli Ukrajina vstupovala nebo nevstupovala do NATO a EU? Pokud uznáváte Ukrajinu jako suverénní a samostatný stát, tak je jen její věcí kam chce nebo nechce vstoupit. Pokud jí to právo upíráte, tak jí jako samostatný stát neuznáváte a jste na úrovni Ruska.

Co je na tom složitého k pochopení?

18 0
možnosti
ZH

Ale vždyť vy moje blogy nečtete

0 2
možnosti
  • Počet článků 849
  • Celková karma 24,79
  • Průměrná čtenost 966x
Genealog, absolvent HTF UK. Mými hlavními zájmy jsou: historie, poezie, filosofie a nekonfesní teologie.

Seznam rubrik