Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Okamura fakticky znásilnil redaktorku rozhlasu

Podle mých alternativních zdrojů s nejlogičtější pravděpodobností SPD, prostřednictvím velitele Okamury, nejspíš najalo na znásilnění dívky z Terezína nacionalistického islamistu z Mali. To hysteričtí nacionalisté jsou vinni.

Umělému rozdmýchání imigrantského konfliktu a nenávisti ve společnosti dnes nasadila korunu jedna zdejší blogerka, která napsala v závěru svého článku:

Viníky takových činů nejsou ti, kdo jsou lákáni k přesídlení do Evropy a kdo jdou za lepším životem, který je jim slibován! Viníky jsou výlučně organizátoři a stoupenci imigrace a multikulturní ideologové. Tedy ti, kdo se podílejí na nelegálním vstupu cizinců do Schengenského prostoru a ti, kdo nezabránili uprchlíkům v přicestování a pobytu, nebo je nevrátili zpět mimo tento prostor. Ti by měli nést hlavní trestní odpovědnost a spoluvinu za takové činy! A že budou přibývat i u nás, je více než jasné.

 

Zdroj: https://holotova.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=718115

 

Také cítíte tu výhrůžku? Až se Holotové dostanou k moci, pak si to my ideologovoé, neomarxisti, ďábelští multikulturisti a právolidové nejsluníčkovatější vypijeme. Ve fingovaných procesech zřejmě předeženou i komunistický holokaust ze stalinistických padesátých let.

Plně si uvědomuji, že již jen moje prostá existence je důvodem k hysterickému a násilnému řešení evropské migrace. Evropský huma … pardon pseudohumanista stojí poslední v cestě naprosté libovůle SPD práva a Okamuroinformací.

V normálním státě by takové veřejné ponižování novinářky, útok na média, k němuž je zneužívána poslanecká imunita, vedly k absolutní nevolitelnosti. Okamura prokazuje, že i v dnešní době může v labilní demokracii našeho typu dojít ke zvolení diktátora připraveného k likvidačním procesům. Dnes Okamura znásilňuje fakta, vytváří umělý mediální humbuk a jeho hysteričtí obdivovatelé okamžitě přispěchají s pravými viníky onoho nešťastného znásilnění.

Také by již mohla veřejnosti tato stará triko-lóra dojít. Papouškování nesmyslů. Alternativní fakta vyřčená s profesionální naivitou. A všechno jen proto, aby se zlikvidovalo pár překážejících, nepodporovaných, nemyslících a naprosto menšinových pseudohumanistů.

Proč si dotyční nedají tu práci a nezamyslí se nad absurdností svých tvrzení? Pokud chce někdo opravdu zkontrolovat identitu nějakého migranta, nemá náhodou nejlepší příležitost právě při zachraňování na moři v krajní nouzi? Pokud bychom naopak otevřeli hranice a legálně je nechali žádat o občanství a potom je zákonným způsobem případně deportovali, měli bychom nad procesem kontrolu. Pochopitelně si někdo myslí, že střílet je levnější. Ale to je omyl. Rozpoutaný konflikt na nelidské bázi nemůže být pro světové společenství nikdy přijatelný a mohlo by se stát, že by k nám v reakci dorazila protidiktátorská vojska.

Otevření hranic by maximálně omezilo zatajování identity, pročež by se mohly na přicestovalé klást nároky tohoto druhu: musíš předložit ověřitelné doklady, musíš se zavázet k dodržování pravidel, že podporu po dobu pobytu v případě neúspěšného žádání o azyl budeš muset vrátit nebo požádat po návratu do vlasti o zproštění dluhu mimo území země, kde ses zadlužil. Technokratickou úpravou podmínek by se dala atraktivita pobytu v Evropě znepříjemnit natolik, že by se sem nikdo nehnal.

Dnes v divadle jistý známý herec položil otázku: „Proč musím žít v zemi, do které se nikdo nehrne?“ Každá mince má dvě strany. Dokud budu živ, tak neodpustím této zemi žádnou diktaturu, ani diktaturu lhaní, ani veřejného znásilňování psychotickými tyrany.

Vyhrožovat viníkovi trestného činu je zločin s podstatně slabší sazbou. Pokud se k tomu začíná přidávat vyhrožování libovolným viníkům vycucaným z prstu, zastrašovat novináře, asi pozvolna uhasíná svoboda, na kterou chtějí nekorektní aktivisté mít sami svůj monopol. Je třeba oplácet stejnou mincí. Hlásají-li „k smrti vystrašení“ dehumanisté fantasmagorie, je třeba jim odpovědět jejich bláznivým jazykem. Nééé myyy, ále vyyyy za to všechno můůůůžetéééé. A už jen proto, že to tvrdíme, tak je to pravda.

Autor: Zdenek Horner | čtvrtek 20.6.2019 23:00 | karma článku: 9,02 | přečteno: 1036x
  • Další články autora

Zdenek Horner

Zbraně zabíjejí, ale nemusí.

Diskuse o dalším postoji k civilnímu vyzbrojování je zajímavá. Opakují se dokola lobbystické argumenty, které se objevují vždy a samozřejmě byly odborně vyvráceny. Naše současná společnost si však na fakta ...

30.12.2023 v 23:53 | Karma: 15,23 | Přečteno: 432x | Diskuse| Občanské aktivity

Zdenek Horner

Budiž jí země lehká.

Zemřela nenápadná až skromná místní blogerka Eva Hauserová. --- --- --- --- --- --- --- --- ------ ---

25.12.2023 v 14:22 | Karma: 14,81 | Přečteno: 354x | Diskuse| Miniblogy

Zdenek Horner

Vzdorovat smutku

dokážou jen někteří. Častěji smutku propadneme na dlouhé týdny. My šťastní živí musíme pokračovat a posilovat vědomí smyslu života. Je třeba začít tím, že nebudeme nikoho obviňovat z konkrétního zločinu, který ...

22.12.2023 v 19:28 | Karma: 24,16 | Přečteno: 498x | Diskuse| Občanské aktivity

Zdenek Horner

Metodika pravdy

Můžeme slavit. Čísla hovoří tak, jak si metodicky přejeme. Takže není pravda, co říkají ti, co používají nějaká metodicky nesprávná data. Pravdivá metodika je ta, kterou prohlásí za platnou vláda. Takže od inflace musíte odečíst ...

20.12.2023 v 14:53 | Karma: 21,76 | Přečteno: 416x | Diskuse| Občanské aktivity

Zdenek Horner

Vánoce nepřeji

egoistům, válečným štváčům a neonarcistům. Musí to pro ně být utrpení mít takové výdaje s obdarováním, vztek z odpouštění. Člověk se až obává, že přestanou být křesťany, přestoupí k islámu a evropské hodnoty budou jen ...

19.12.2023 v 13:42 | Karma: 20,98 | Přečteno: 616x | Diskuse| Občanské aktivity
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Zemřel bývalý místopředseda ODS Miroslav Macek. Bylo mu 79 let

1. května 2024  12:58

Ve věku 79 let zemřel bývalý místopředseda ODS a federální vlády Miroslav Macek, bylo mu 79 let. O...

Rusové hlásí průlom fronty. Ukrajinská minela jim přihrála klíčové město

24. dubna 2024  11:40,  aktualizováno  15:50

Premium Jako „den průlomů“ oslavují ruští vojenští blogeři pondělní události na doněcké frontě, kde se...

To nemyslíte vážně! Soudce ostře zpražil bývalého vrchního žalobce

1. května 2024  10:17

Emotivní závěr měl úterní jednací den v kauze údajného „podvodu století“, v němž měly přijít tisíce...

Tuleja publikoval i v pochybných vědeckých časopisech, nyní žádá o stažení článků

2. května 2024  13:57

Kandidát TOP 09 na ministra pro vědu Pavel Tuleja požádal Slezskou univerzitu, aby stáhla z jeho...

Poslanci mají jednat o zákoníku práce, ANO chce zabránit výpovědi bez důvodu

2. května 2024  5:42,  aktualizováno  13:49

Přímý přenos Poslanci mají začít projednávat úpravu zvyšování minimální mzdy. Novela zákoníku práce předpokládá...

V Polsku zatkli šestnáctiletého mladíka kvůli útoku na varšavskou synagogu

2. května 2024  13:47

Polská policie zadržela šestnáctiletého mladíka, kterého podezírá z útoku na synagogu Nožykowých ve...

SPOLU paroduje heslo ANO a spojuje ho s Ruskem, premiér Fiala to hájí

2. května 2024  10:56,  aktualizováno  13:45

V kampani před volbami do Evropského parlamentu vsadila koalice SPOLU i na antikampaň. Na sociální...

  • Počet článků 827
  • Celková karma 21,64
  • Průměrná čtenost 969x
Genealog, absolvent HTF UK. Mými hlavními zájmy jsou: historie, poezie, filosofie a nekonfesní teologie.

Seznam rubrik