Foto

Pro mě je směrodatný závěry znalců. Pindání rádoby znalců, kteří o tom vědí kulové je víc jak úsměvné.

LP

To je dobré vědět, že pan Kindl považuje pana expremiéra Babiše za nevinného v kauze Čapí hnízdo.

RK

Děkujeme generálovi po bitvě Hornerovi za hysterickou vsuvku.

VD

Mě by zajímal obsah dopisu na rozloučenou a jeho forma. Podle některých byl doma napsán na papír. K tomu byl doma taky mrtvý otec a jestli jsem pochopil správně, byl nalezen ještě před útokem. Policie tedy měla zastřeleno otce, možná dopis a informaci o tom, že jel ozbrojený do Prahy. Na to nemusím mít dvě vysoký, abych pochopil, že je nebezpečný. A závěr znalcu, že se chtěl mstit anonymní společnosti se mě taky nezdá. Proč potom nevolil cíl anonymní, s větší šanci uškodit více lidem (třeba metro), ale šel střílet spolužáky a kantory které znal?

ZV

Spojit tuto tragédii s volbami,to už chce pořádný kus fištrónu pane Hornere.

LP

A jak vite, ze to tak nebylo, pane fištróne ?

Šokován jste tak akorát vy, což ovšem u vás není nic překvapujícího.

JSS

Čekáme na zprávu Policie, která se nechce zjevit. Nasvědčřuje to zcela jasně, aby se zapomínalo a tak to bagatelizují. Pokud se policajti nevyjasní a nepřiznají chyby, tak klid nebude a bude se muset na to vytvořit sněmovní komise a mezinárodní vyšetřování.

Foto

On ten vrah to na čele napsáno neměl, že bude střílet a tak se mohl v budově pohybovat i delší čas. Vše se odehrávalo tak překotně, takže zasahující policisté možná ani neměli k dispozici jeho fotografii.

VT

Zpráva nevypadá na skvělou a bezchybnou práci PČR. Už jen ten výsledek : na jedné straně 14 mrtvých a kupa raněných, a na straně PČR ?? Ani škrábnutí... Už jen toto hovoří o tom, že je něco špatně !

  • Počet článků 842
  • Celková karma 25,62
  • Průměrná čtenost 969x
Genealog, absolvent HTF UK. Mými hlavními zájmy jsou: historie, poezie, filosofie a nekonfesní teologie.

Seznam rubrik