Foto

Takže americký prezident Biden přivedl svět na pokraj války. No, to jsou mi věci, to jsem netušil.

MK

Autore, já tedy z psaného textu rozhodně nepoznám žádnou intonaci. Pokud vy si tam nějakou domýšlíte a pak s ní polemizujete, je to argumentační faul. Je to demagogie. Usvědčuje vás to z nedostatku logických a věcných argumentů.

PK

Atentát nelze nijak ospravedlnit, stejně jako vraždu nebo jakoukoli jinou agresi (včetně té proti jinému státu), i kdyby se našlo sto důvodů.

Foto

No, asi by s Vámi nesouhlasila skupina Anthropoid ani příznivci citátu:" "Z hlediska vyššího principu mravního vražda na tyranu není zločinem". Já také více souzním s nimi ...

PB

P77e78t61r 18B65u53r35i26a44n

20. 5. 2024 19:31

Děkuji za upozornění na výborný blog, který mi unikl a který jsem měl možnost zpětně okarmovat.

Děláte záslužnou práci, pane Hornere.

Foto

No vidíte, jistý Šebesta napsal zajímavý článek a jistý Horner na základě tohoto článku napsal další brak. Kolikátý už v řadě?

Foto

Když někdo ohlásí krádež cenností z otevřeného trezoru ve vlastním neuzamčeném domě, je to krádež a pachatele, bude-li dopaden, čeká soud a trest. Pokud se ukáže, že poškozený nikdy dům nezamyká a trezor nechává otevřený, vyslechne si nepříjemná slova od policie, případně i nepříjemné sdělení od pojišťovny. Tím nechci říci, že by měl mít pan Fico uzamčená ústa, neboť politik mlčet nemá. Ale například v té Nitře si měl dát raději pár facek než strašit občany sprostotu. A to mohl v zájmu veřejného blaha udělat nejednou.

AK

Vzhledem k tomu, že panu Šebestovi udělit antikarmu nemohu, připojím se k panu Hornerovi a uděluji karmu.

Otázka, kterou položit nemohu panu Šebestovi bych rád uvedl takto:

Naši "liberální demokraté" zjistili, že je možné se zbavit politického oponenta tak, že na něj poštvete vraha a že za to nemůžete být voláni k odpovědnosti. Pak ještě rozpoutáte vlnu propagandy, že si to oběť vlastně zasloužila a máte hotovo. Doufejme, že to nebudou používat jako běžnou praxi.

Pokud o Ficovi mluvili pravdoláskaři (i ti naši) jako o Hitlerovi, mafiánovi, dezolátovi, podporovateli Putina atd. atd., jak by si pan Šebesta přestavoval, že bude pan Fico reagovat?

Měl jim snad rozdat lízátka a pohladit je po hlavičkách?

MK

Nezdá se vám, že poněkud přeháníte? Můžete uvést jediný příklad, kdy naši liberální demokraté na někoho poslali vraha?

Naproti tomu je zajímavé, že Fico zrušil prokuraturu, která měla vyšetřit kdo poslal vraha na slovenského novináře. Proč asi?

Foto

Ten mentální pravdoláskový ubožák Šebesta píše, ejen to, že Fico sklidil to, co zasel. ON píše, že atentát může potkat i Babiše, protože je prý stejný jak Fico a protože prý na každou svini se vaří voda.

Foto

Možná že svět konečně spěje k nějaké spravedlivosti.

Foto

J96o40s24e81f 66B89á33r50t86a

21. 5. 2024 13:17

Opsáno: S pomocí neziskovek a spolupracujících médií dokážou ovládnout volby a dosadit své prezidenty. Vyrobí kandidáta a vzbudí dojem naivní veřejnosti o jeho vynikajících vlastnostech. Dosadí prezidenta, kterého rok (a ve způsobeném chaosu ani týden) před tím nikdo neznal. Ovlivnit parlamentní volby je těžší. Fico i Pellegrini nevyhráli jen proti politickým oponentům, ale hlavně proti médiím hlavního proudu a neziskovkám. Tato média dávno nejsou hlídacími psy demokracie, ale hyenami totality.

LS

Naštěstí jsou lidé, kteří všechno prokouknou, tak jako pan Bárta.

TP

Dekujeme za rozbor. Kdybyste náhodou nevěděl, umíme si ho udělat sami. Vaše argumenty jsou kde?

LP

Argumenty pro co ? Že faul na Fica je vždy pochopitelný a že pískat to nebudeme ?

  • Počet článků 842
  • Celková karma 25,96
  • Průměrná čtenost 969x
Genealog, absolvent HTF UK. Mými hlavními zájmy jsou: historie, poezie, filosofie a nekonfesní teologie.

Seznam rubrik