Foto

Z výsledků voleb jsou naprosto nepříčetní například Pavel Šafr a Bod Kartous, kteří ve svých článcích na Fóru 24 a Medium nadavaji našim voličům jako pominutí a vyhrožují hlavně mladým lidem. Příčetný člověk by měl výsledky voleb respektovat.

JZ

S tím by bylo možné souhlasit, kdyby to nepsal nepříčetný Petřík.

JD

J46a18n 45D22o76u74š63e96k

10. 6. 2024 16:35

To nevím jestli jsem příčetný, ale neúspěch zaznamenali strany které se za ně považují. Mě to říká jedno. Lidé toho začínají mít plné zuby.

Foto

J82i60r77i 24C24i62z

10. 6. 2024 17:55

Napsal jste nejlepsi blog (z meho pohledu) k volbam do EU. Vystihl jste i podstatu rozdilneho hodnoceni soucasne vlady v jejim podani a jak je vidi obycejni volici. Neziji v bubline politruka a jeho nohsledu, ale mezi beznymi lidmi a ti velmi citi obrovsky odstup "vrchnosti" od prumerneho obcana. Jediny zpusob jak svuj postoj dat najevo jsou volby at se tykaji cehokoliv. Jak jste popsal nemaji daleko k rizeni statu ve stylu komunistu, kdy jedina a spravna "pravda" je pouze u nich a kdokoliv s jinym nazorem je nepritel se kterym je nutno tvrde "zatocit". Tim dali velkou prilezitost i novym tzv. "Vecem verejnym", ktere si vytvorili predvolebni spolky a uspeli. Stejny mustr patrne pouziji i v dalsich volbach. Vam

Foto

J16a40n 88Š40i83k

10. 6. 2024 16:15

Tím chcete světu sdělit, že patříte mezi příčetné? Jenže s odkazem na Vaše články se o tomto tvrzení dá celkem s úspěchem pochybovat a to bez ohledu na jakékoliv výsledky jakýchkoliv voleb. Hezký den

Foto

Ta cenzura, Zdendo, je teď v tuto chvíli s Vámi v jedné místnosti?

JR

J77a55n 86R90á38ž

10. 6. 2024 16:34

Dokud bude Babiš v aktivní politice, bude pořád takovým strašidlem, že hodně voličů i s notně skřípajícími zuby to Fialovi a spol hodí, i když za "normálních" okolností by hlas Fialovi s Pekarovou a Jurečkou v jednom spolku nikdy nedali. Kdyby měl Babiš politický rozum, což nemá, a jako Kacziński v Polsku šel do zákulisí, účelová koalice SPOLU by neměla důvod k existenci a mnohým by se po jejím rozpadu volilo líp.

LP

Babiš se svým specifickým chrizmatem, je symbolem ANO. Možná by bez něj mělo ANO větší koaliční potenciál, ale ANO bez Babiše je jako velbloud bez hrbů.

IS

Slušně a transparentně jednat se dá s někým, kdo má o takový způsob jednání zájem. Se stranou jednoho muže řízenou ego maniakem neschopným zformulovat z hlavy několik srozumitelných vět k tématu je jednání v podstatě nemožné. Pan Horner opět nepřekvapil.

PB

P43e72t27r 28B31u44r53i29a62n

10. 6. 2024 16:43

Co říká výsledek voleb příčetnému člověku?

Proč jste si zvolil tak těžké osobní téma? To je nějaké sebemrskačství, nebo bobřík statečnosti?

AL

"...že je třeba s opozicí slušně a transparentně jednat." Upřímně jsem se zasmál té naivní představě. Asi jako s rusáky, to je neco podobnýho.

LP

Nesmysl. V každém parlamentu by měla mít vládní část s tou opoziční korektní vztahy. Smutné je, že naše vládní strany mají sice plné huby hodnot a demokracie, nicméně v praxi jen rozdávají nálepky kolaborantů, neonacistů a dezolátů. Je to tam úplně stejné, jako tady v diskuzích.