Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
D

da.rock

10. 3. 2009 21:33
Klid pane

dejte si obklad, otevřete okno a zhluboka dýchejte, ono to zase přejde. ;-)

0 0
možnosti
D

důchodce

26. 2. 2009 13:40
bohužel je to tak

"Dělání politiky" jako takové, respektování jakýchkoli principů či zákonů, vůle většiny-vše zde pozbylo smyslu a bylo popřeno. Reálnou moc uchopilo zákulisí. Mafie, Šloufové, Dalíkové, podivné šedé eminence, lobbisté, korupčníci a nejrůznější kamarádi a "poradci" zdejších politiků. Jediným cílem se stala moc a z ní plynoucí požitky, tedy peníze, nepostižitelnost. Děsivé však je, že neexistuje reálná síla, jež by tento vývoj zastavila. Nebudou-li zvoleni ti, co už u svých koryt mlaskají, přijdou ti, co ještě nemají a vše se bude opakovat patrně v míře ještě obludnější.

0 0
možnosti
JH

Jarda Homolka

26. 2. 2009 20:06
Re: bohužel je to tak

:-) Neviděl bych to tak černě - to, co popisujete máme v sobě všichni - moc korumpuje, ale změna by spíš prospěla než uškodila

0 0
možnosti
O

oranzové

26. 2. 2009 10:03
Je to hnus

pokud  Rath říká, že ten kdo bude kontrolovat dle zákona, bude následně odvolán.Je to vrchol nejenom arogance. Fajn, ať má člověk levicové myšlení, nebo pravicové, každého věc. To ale předci neznamená, že zákon tady pro něho nic neznamená.Tak jo, tak si budeme dělat co budeme chtít. Tak začnem třeba tím, že nebudem platit daně. Je to populistické? No a co, když můžou naši vrcholní představitelé porušovat zákon, proč né my.

0 0
možnosti
JH

Jarda Homolka

26. 2. 2009 10:14
Re: Je to hnus

;-D A myslím, že LID BY SI TO PŘÁL - jen oni vědí, tato forma OBČANSKÉ NEPOSLUŠNOSTI - by vedla o oprávnění svrhnout vládu, vystoupit na Václavském náměstí a: "Právě se vracím z Pražského hradu.." Ale přemýšlým, jak optimalizovat daňové přiznání, pokud se s ním takhle hospodaří... A až ČSSD vyhraje? Pak je možná na místě emigrace, ale kam???[>-] Když EU chce potlačit daňové rájeEU

0 0
možnosti
P

P.Farsky

26. 2. 2009 9:29
Homolko, jsi fakt dobrý.

Homolko, přes české dálnice a různá jiná "mistrovství světa"  peníze českých daňových poplatníků doputují do Itálie, na Floridu, do Belize.....  a tebe to nechává klidným, Homolko.

Ale s Rathem a poplatky, právě nastává konec demokracie, alespoň podle Homolky..

Homolko, že ty to, co tady předvádíš, jen hraješ? Že ty tak omezený ve skutečnosti nemůže být a jen nás zkoušíš, jestli to poznáme?.

P.S.

Homolko, dám ti jedniu dobrou zprávu na uklidnění. Demokracie v tomto českém bordelu minimálně posledních šedesát let nebyla, tak se o ni neboj a klidně spi dál.

0 0
možnosti
JH

Jarda Homolka

26. 2. 2009 9:46
Re: Homolko, jsi fakt dobrý.

;-D Už jsem se lek, že jste se někam ztratil. Spím dobře, trénuju fyzičku, studuju, dělám dobře svou práci....;-D

Pak  mi vadí, když podobně vychovávam i svoje děti - vidět co páni Rath a Paroubek předvádějí... Mám je začít učit to, co učili mě??? Drž hubu a krok - jinak nedostaneš kolekci:-©

Proč posledních zrovna 16 let? Co bylo předtím jinak :o) pomozte....

0 0
možnosti

studánka

26. 2. 2009 9:11
Demokracie?Ne, diktatura

Jste trochu mimo. V demokracii, i v té parlamentní mají mít moc občané a nikoliv politické strany. Svou moc vykonávají a uplatňují pomocí svých demokraticky zvolených zastupitelů a nikoli opět politických stran. To, co se děje u nás a nejen u nás není nic jiného než znásilňování demokracie za účelem získání moci politických stran, součet jejichž všech členů a příznivců netvoří potřebnou demokratickou většinu k vládnutí. To se projevilo markantně při posledních krajských volbách, kdy příznivci a členové stran (volící voliči) dosáhli pouhých 40%. Tomu říkají politické strany, které se drze označují za demokratické demokracie?? Ne, to je pouze ohlupování hloupých, kteří dosud nepochopili. Bohužel je jich oněch 40%. Znovu opakuji, demokracie je vláda občanů (lidu) a nikoliv politických stran. Vláda politických stran a to jakýchkoliv je vždy diktaturou.

0 0
možnosti
LW

Medussa

26. 2. 2009 9:19
Re: Demokracie?Ne, diktatura

hmmmm a taky znám diktaruru proletariátu - moc do rukou pracujícího lidu!

Jenže my máme parlamentní demokracii. Formu "vladnutí" ovlivňujeme tím, že chodíme k volbám a volíme politické strany, případně její konkrétní představitele.

0 0
možnosti
S

Sampis

26. 2. 2009 8:49
Mno máte docela

zvrácenou představu demokracie. Asi jako ten váš prezident. Pokud by krajští zastupitelé zastupovaly vládu, byly by vládou dosazováni. Protože jsou voleni, jsou to zástupci občanů a ti je zvolili ke vládě.

Mimochodem, body 5. a 6. jsou naprosto legální a podle nich se pozná  demokracie. Bod 4. je čistá politika, tedy opět něco víceméně samozřejmého. 3. Nikde není zakotveno, že by měl někdo ctít rozhodnutí prezidenta. V některrých případech musí ctít vládu. Parlament vydává zákony a ty jsou neodiskutovatelné. 2. Tohle se týká všech stran na postech a zejména KDU-ČSL. 1. Naprostá pravda. Že jste se neozval, když Julínek vyhrožoval nemocnicím, které nebudou vybírat poplatky.

0 0
možnosti
MS

The Evil One

26. 2. 2009 8:58
Re: Mno máte docela

Tak nějak, příště by si měl autor odpustit agitaci a snažit se na problém dívat nezaujatě.

0 0
možnosti
C

cara7

26. 2. 2009 8:41
Tak

autore tohoto "příspěvku"dnešní agitku jste si splnil a budete pochválen před nastoupenou jednotkou soudruhem rotným(pošťákem dál to nedotáhl jak byl b.lbej)Topolánkem!;-D;-D;-D;-DP.S.A že byl Topolánek komunistickým lampasákem a Klaus se snažil za každou cenu vetřít do KSČ vám nevadí?

0 0
možnosti
  • Počet článků 65
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2556x
K zájmům: Pozorování jak věci fungují - pokouším se o úžas malých dětí (moc mi to už nejde) Jak se zvířata chovají Jak se lidé - zvířata chovají, ne co říkají - Bojové sporty - jsem víc teoretik než excelentní praktik Myšlení a filosofie války - principy, hodnoty, Motorky enduro - Auta - Veteráni Cestování - expedice Fotografie - věčně nadšený amatér Filmy - to, jak se dělají, Muzika - heavy beat and metal a to, co ani neumím zařadit Co mi fakt nejde: Naučit se kloudně jazyky, i čeština mi bývá cizí Dělat všechno a přitom si v tom udržet pořádek Plnit některé sliby, které dám - většinou mi to trvá déle než jsem čekal Vycházet sám se sebou