Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

honzarov

16. 2. 2009 15:25
Největší pohroma pro ODS

Je prolhaný Topolánek. Že se ten idiot neštítí zneužít cokoliv, je příklad dnešní tiskovky. Když se ho novinářka zeptala, jestli už nějak reagovali na krizi a zavedli opatření reagující na vzniklou krizi, tak prohlásil, že k tomu došlo už na přelomu roku snížením sociálního pojištění. Což je tak neuvěřitelná lež, které věří jen natvrdlý člen ODS Bróňa. V rámci reformy daní mělo dojít k dvoustupňovému snižování daní z příjmu. Každý si jistě pamatuje ony on-line kalkulačky, kde si mohl spočítat rok 2008 a rok 2009. Bohužel Topolánek zjistil, že by snížením daně na 12,5 % byli postiženi určité skupiny obyvatel, tak se to nahradilo snížením sociálního pojištění. Čili on mediálně zneužívá věc, kterou zpackal a navíc bez které by ho nepodpořil Tlustý a spol. a došlo by k vyslovení nedůvěry vládě.

0 0
možnosti
JR

honzarov

16. 2. 2009 16:04
Re: Největší pohroma pro ODS

To patří na blog k Šimoníkovi. Ale když už je to tady, podělím se. :-)

0 0
možnosti
JR

honzarov

16. 2. 2009 12:59
Sranda na konec

Tak jsem si přečetl, co se všechno autorovi nelíbí, oranžová kravata, oranžová košile a oranžová kytka na klopě. A tak jsem se nechal navnadit tučnými titulky na závěr. No kdo čekal nějakou oponenturu k jednotlivým prohlášením členů ČSSD, tak promarnil pár minut života. Ale že se dnes dá uživit všeobecnými kecy, že srando. ;-)

0 0
možnosti
JH

Jarda Homolka

16. 2. 2009 13:11
Re: Sranda na konec

:-) Nazdar honzorove - připadá ti to málo konkrétní? V čem?

0 0
možnosti

Alexandr Špáta

16. 2. 2009 9:37
Proč tak dramaticky?

Pokud to myslíte vážně, oblékněte zbroj vezměte kopí a vyjeďte z Blaníka.

0 0
možnosti
BR

barbarrosa

16. 2. 2009 8:42
co si představujete

pod pojmem POPULISTICKÉ .Ještě žádný autor mě neodpověděl.To podle mě znamená,že ani nikdo z nich neví a jenom papouškuje Topolánka,Kalouska a další diletanty kteří si myslí,že mají patent na rozum.

0 0
možnosti
E

editi

16. 2. 2009 8:12
Homolko,

jak se zdá, tak ajediné co tě zaujalo o víkendu byl sjez a žvatlání členů ČSSD. Vyspi se z toho a uvidíš, že i bez blbostí, které jsou obsahem tvého příspěvku lze docela dobře vegetovat.;-D;-D;-D;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 65
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2556x
K zájmům: Pozorování jak věci fungují - pokouším se o úžas malých dětí (moc mi to už nejde) Jak se zvířata chovají Jak se lidé - zvířata chovají, ne co říkají - Bojové sporty - jsem víc teoretik než excelentní praktik Myšlení a filosofie války - principy, hodnoty, Motorky enduro - Auta - Veteráni Cestování - expedice Fotografie - věčně nadšený amatér Filmy - to, jak se dělají, Muzika - heavy beat and metal a to, co ani neumím zařadit Co mi fakt nejde: Naučit se kloudně jazyky, i čeština mi bývá cizí Dělat všechno a přitom si v tom udržet pořádek Plnit některé sliby, které dám - většinou mi to trvá déle než jsem čekal Vycházet sám se sebou