Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JD

Jarda Dingo

5. 6. 2008 23:50
pro nick P.Farsky

XPane Farsky - neznám vaše jméno, přesto vás oslovuji "Pane", to je

slušnost. Vy jste fakt neomalený. Proto vaše napadající dosavadní 

příspěvky označím jako "nevhodné"

Jaroslav Homolka

P.S. Neodpověděl jste na otázku: "Jaké jsou vaše intelektuální sporty?" Je to napadání diskutujících? Pak jste slaboch.

0 0
možnosti
P

P.Farsky

6. 6. 2008 9:20
Re: pro nick P.Farsky

Homolko, já tě"Pane"oslovovat nebudu,protože"Pane"oslovuji jen slušné lidi.Člověka, který svůj článek nazve" Rath je nevychovaný fracek"a obsahem článku je, jak Rathovi rozbít hubu, lze stěží považovat za slušného člověka.

Vzhledem k tvoji předvedené inteligenci ,Homolko, pro jistotu předesílám, že jen o Ratha. O Ratha jde jen do té míry, že se stal modelem toho,kdy každý poloidiot, jako je Homolka,si v tomto případě o lékaře otírá hubu.O Ratha jde jen do té míry, že poloidiot Homolka si myslí, že člověk, který byl m.j. předsedou ČLK a komunikoval slékařskými kapacitami celého světa, pásl s nějakým Homolkou husy . A Homolka mu tedy říká fracek , protože mu tak říkají ti , kterým se Rath nelíbí, protože jim např.nechce pustit ty nemocnice "za babku". Homolko, ale ty jsi přece jen hloupý a chudý živnostník, ty přece na nemocnice nemáš, tak proč Rath vadí tobě?

Ná závěr, ti Homolko sděluji, že moje články můžeš označit jak chceš. Obávám se ale, že jen toto, ti od tvé idiocie nepomůže. 

0 0
možnosti
V

varanka

5. 6. 2008 22:32
hehe

Pepe - goodR^

0 0
možnosti
JD

Jarda Dingo

5. 6. 2008 21:28
Ví někdo, kdo je P.Farsky?

To musí být TUZE CHYTRÝ ČLOVĚK - Oscar Wilde - pohádky.

Chtěl bych od něj slyšet ještě nějaká MOUDRA. Jeho argumentace a styl na mě udělaly dojem - je to charakter...

0 0
možnosti
JR

honzarov

5. 6. 2008 22:17
Re: Ví někdo, kdo je P.Farsky?

No my bychom od tebe taky už konečně chtěli číst nějaká moudra, ale kde nic tu nic. Zpočátku ty marné snahy přesvědčit o inteligenci motorkářů, po té vestové blamáži ticho po pěšině, potom omleté trapnosti s Paroubkem a nyní s Rathem. samé štěky. Ale znáš to, pes co štěká nekouše.

0 0
možnosti
JD

Jarda Dingo

5. 6. 2008 13:33
Dobrá práce, kdo ji platí

:-) Dobrá práce má být dobře zaplacená - to na 100%. Pokud ale teď je kolem toho takový humbuk -musím se zeptat - proč socdem, když byla 8 let u moci, tuto nespravedlivost neodstranila?? Rozpočet je o tom, že máte nějaké vstupy a výstupy. Platy obecně jen zvětšují nákupy v supermarketech -investice do příležitostí, infrastruktura, právní prostředí, informace - jsou dobré investice. PS. Znám kantora, co si jen stěžuje - je fakt dobrý v jazycích - nepřivydělá si, "dělá už moc". Já jako živnostník pracuji průměrně týdně 50 - 60 hodin, proč? Protože to potřebuji - jednoduché, ne?

0 0
možnosti
JD

Jarda Dingo

5. 6. 2008 17:23
Re: Dobrá práce, kdo ji platí

:-) schíza sám sobě odpovídám ha ha.Ale nevydržel jsem to - DOPORUČUJI:http://ekonomika.idnes.cz/prumerna-mzda-vzrostla-nejrychleji-od-konce-roku-1998-fyh-/ekonomika.asp?c=A080602_090500_ekonomika_pin

0 0
možnosti
C

chodovar

5. 6. 2008 12:16
Souhlas

Jenže Rath je nejenom nevychovaný, ale navíc nevychovatelný.

0 0
možnosti
GKB-

Glock každopádně bez -e

5. 6. 2008 13:24
Re: Souhlas

Dospělý člověk je už nevychovatelný, proutek se ohýbá, dokud je mladý.

0 0
možnosti
DN

denk niet

5. 6. 2008 11:04
Souhlasím s Vámi

...máte naprostou pravdu, pane Homolko. Přečetl jsem si i komentáře, se kterými se dá souhlasit, s některými méně, s některými vůbec. Ale o tom to je. Každý má nárok na svobodný názor - ovšem pokud je vyjádřený slušně a bez osobních útoků. Argumentaci ve smyslu "... no a co - a vaše děti si zase nemyjí ruce..." pokládám za úsměvnou, případně hloupou.

Prima článek, dávám Vám karmu ;-)

0 0
možnosti
JD

Jarda Dingo

5. 6. 2008 22:40
Re: Souhlasím s Vámi

R^ Dík

0 0
možnosti
P

P.Farsky

5. 6. 2008 10:47
Další "intelektuál" hodnotí Ratha

Nedivím se, že se Vaši potomci věnují bojovým sportům. K intelektuálním aktivitám zřejmě nebyli vedeni. Jak by je k těmto aktivitám mohl také vést nějaký Homolka, který není schopen pochopit  kauzalitu jevů. Aspoň v jednom případě Vám Homolko pomohu.

1 / Julínek se včera neomaleně zeptal Ratha, ať ve Sněmovně zveřejní příjmy ze svého podnikání.

2 / Rath neomaleně vytkl Julínkovi jeho vazby na farmaceutické firmy

Pane Homolko, pokud nechápete, že  v číselné řadě je 2 po 1 , potom musíte jen opakovat obvyklá klišé o Rathovi , která Vám předžvýkali a nabídli PR krerativci a Vaše děti se zcela logicky věnují bojovým sportům . Vy prý, mimochodem, také pěstujete řadu intelektuálních disciplin. Například jezdíte na motorce.

Řekl bych , že je to na Vás vidět.  

0 0
možnosti
KV

rybizek

5. 6. 2008 11:46
Re: Další "intelektuál" hodnotí Ratha

Farsky, byt k posmechu vsem je patologicky jev. U vas je pricinou absence sebereflexe.

0 0
možnosti

3lipy

5. 6. 2008 9:54
Všem:

Co se tyče výchovy, ta někdy selže. Tatínek pana Rátha je(byl?) prý velice slušný a kultivovaný člověk.

Kdo bere úplatky? Každý kdo k tomu má možnost! Až se jednou probudíme ze sametového snu, bude se nám chtít zvracet. A přece to byla tehdy jediná cesta z totality. Jenžte nikd nepočítal s tím , že se ten politický hnůj bude čistit tak dlouho. Pořád nám totiž vládnou rudí a estébáci!

0 0
možnosti
T

Tausret

5. 6. 2008 10:12
Re: Všem:

Naprostý souhlas, nejhorší ovšem na tom je ta bezmoc nás, občanů a nebetyčná arogance mocných. Jak říkala moje babička, politika je svinstvo a slušný člověk do politiky nejde. On totiž slušný člověk buď musí časem zvlčit, aby vůbec  v té,smečce přežil, nebo to vzdá.:-(

0 0
možnosti
L

lukkkyyy

5. 6. 2008 9:39
pan Rath řekl jen pravdu...

Víte, proč ODS na Rátha za tento výrok nepodá trestní oznámení a jen to zahraje do autu bezvýznamnou disciplinární komisí v parlamentu?

Protože by to dopdlo, jako s paní Benešovou....u soudu by se ukázalo, že má Rath pravdu a Julínek by místo žaloby ohajoval sám sebe:-)

0 0
možnosti
GKB-

Glock každopádně bez -e

5. 6. 2008 9:43
Re: pan Rath řekl jen pravdu...

Vy jste nikdy neslyšel o poslanecké imunitě? Nebo o imunitě v Parlamentu? Tahat všechno k soudu občanskoprávní cestou je nesmysl, to by rovnou mohli zavést speciální soud pro poslance.

0 0
možnosti
JC

Jarcho

5. 6. 2008 9:31
Facka od Macka nestačila.

Taky Julínek by mu měl dát normálně chlapsky přes hubu.

0 0
možnosti
GKB-

Glock každopádně bez -e

5. 6. 2008 9:44
Re: Facka od Macka nestačila.

S h...em se člověk nemá mazat, čím více se s ním maže, tím více smrdí.

0 0
možnosti
  • Počet článků 65
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2556x
K zájmům: Pozorování jak věci fungují - pokouším se o úžas malých dětí (moc mi to už nejde) Jak se zvířata chovají Jak se lidé - zvířata chovají, ne co říkají - Bojové sporty - jsem víc teoretik než excelentní praktik Myšlení a filosofie války - principy, hodnoty, Motorky enduro - Auta - Veteráni Cestování - expedice Fotografie - věčně nadšený amatér Filmy - to, jak se dělají, Muzika - heavy beat and metal a to, co ani neumím zařadit Co mi fakt nejde: Naučit se kloudně jazyky, i čeština mi bývá cizí Dělat všechno a přitom si v tom udržet pořádek Plnit některé sliby, které dám - většinou mi to trvá déle než jsem čekal Vycházet sám se sebou