Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LM

M_Luke

12. 5. 2008 20:34
Naprostý nesouhlas

Drtivá většina "motorkářů" majících motorky 125ccm a více, které každý den potkávám, jsou pěkná hovada. A klidně si to vemte osobně.

Ad 1 z minulého článku) - v koloně na barandovský most na jižní spojce každé ráno vidím, jak jedou mezi levým a prostředním pruhem - ukažte mi, kde je toto ve vyhlášce zaneseno? Pokud vím, tak mezi levým a prostředním pruhem mohou jezdit pouze vozidla "s majáčkem". Ne motorkáři, kteří, jak sám píšete, zabírají dost místa. Pokud se občas v koloně objeví třeba motorkář ze zahraničí, způsobile se zařadí do kolony aut do jednoho z pruhů. Jen český motorkář se snaží vecpat, aby ušetřil 5 minut. Ad 2) - absolutně totéž - pokud vím, před křižovatkou jsou vždy plné čáry, tak jak můžete předjíždět na světla? Nedivte se, že vás pak řidič nepustí.

Body 3-6 - nemyslím si, že k motorkářům se chovají řidiči jinak než k dalším automobilům. Holt někteří řidiči jsou blbci, a nedají vám ani centimetr místa - a je jedno, jestli jste na kawasaki nebo v peugeotu.

0 0
možnosti
LM

M_Luke

12. 5. 2008 20:38
Re: Naprostý nesouhlas

P.S. Například dnes večer mi málem odřel auto nějaký motorkář na modrožlutém půllitru, protože nevydržel jet na magistrále 75 km/h.

Přirozený úbytek těchto idiotů v rámci Darwinových zákonů mi vůbec nevadí. Pokud by slušných motorkářů bylo víc, neměl bych problém.

Ale přistupovat k tomu tak, že: "Já jsem motorkář, dejte mi přednost..." , tak se pak nedivte. I vy se musíte přizpůsobit tomu, že motorkář jedoucí stejnou rychlostí jako automobil, je bohužel daleko hůře viditelný, a i vy byste svou jízdu tomu měli přizpůsobit

0 0
možnosti
RR

rezjir

12. 5. 2008 18:26
Zmizelá diskuse, kde jsi rozmilá

Kde jste potratil diskusi?

0 0
možnosti
RR

rezjir

12. 5. 2008 18:27
Re: Zmizelá diskuse, kde jsi rozmilá

Pardon, to je pokračování obhajoby hlučnosti motorek.

0 0
možnosti
  • Počet článků 65
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2556x
K zájmům: Pozorování jak věci fungují - pokouším se o úžas malých dětí (moc mi to už nejde) Jak se zvířata chovají Jak se lidé - zvířata chovají, ne co říkají - Bojové sporty - jsem víc teoretik než excelentní praktik Myšlení a filosofie války - principy, hodnoty, Motorky enduro - Auta - Veteráni Cestování - expedice Fotografie - věčně nadšený amatér Filmy - to, jak se dělají, Muzika - heavy beat and metal a to, co ani neumím zařadit Co mi fakt nejde: Naučit se kloudně jazyky, i čeština mi bývá cizí Dělat všechno a přitom si v tom udržet pořádek Plnit některé sliby, které dám - většinou mi to trvá déle než jsem čekal Vycházet sám se sebou