Diskuse

Co je to tým?

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VH

Stará kára

28. 5. 2008 18:33
Asi jsem neprošel tolik firem, jako vy

Ale měl jsem kliku. V každé jsem přišel do dobře zaběhnutého týmu (i když forma týmové spolupráce a její potřebný rozsah se lišily).

0 0
možnosti
JD

Jarda Dingo

28. 5. 2008 19:06
Re: Asi jsem neprošel tolik firem, jako vy

:-)To, co tu píši, neznamená, že týmy u nás nefungují, naopak FUNGUJÍ TOMU VŠEMU NAVZDORY :-)

Tým je o spolupráci, kooperaci a pokud lidé chtějí, nepotřebují na to specialisty, co jim často chybí je podpora. Informace, čas na práci v týmech, výběr vhodných lidí do týmu - PODPORA VEDENÍ - personálního nejméně, TOP MANAŽERŮ JEDNOZNAČNĚ. Tam bývá problém, že právě oni nejsou týmovými hráči :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 65
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2556x
K zájmům: Pozorování jak věci fungují - pokouším se o úžas malých dětí (moc mi to už nejde) Jak se zvířata chovají Jak se lidé - zvířata chovají, ne co říkají - Bojové sporty - jsem víc teoretik než excelentní praktik Myšlení a filosofie války - principy, hodnoty, Motorky enduro - Auta - Veteráni Cestování - expedice Fotografie - věčně nadšený amatér Filmy - to, jak se dělají, Muzika - heavy beat and metal a to, co ani neumím zařadit Co mi fakt nejde: Naučit se kloudně jazyky, i čeština mi bývá cizí Dělat všechno a přitom si v tom udržet pořádek Plnit některé sliby, které dám - většinou mi to trvá déle než jsem čekal Vycházet sám se sebou