Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Sodoma Gomora, velebnosti! Je mi to odporné a pan Olšovský promine!

Jdeš se klasicky juknout na internet a jako každý den pátráš, co je nového. Klikneš a prvně Ti naskočí Novinky.cz a Super.cz, pokud je Seznam Tvoje domovská stránka. Fajn...

" Manžel Lumíra Olšovského promluvil o jeho těžké autonehodě: Musíme doufat ". 

Cože? Manžel? My u nás už máme uzákoněné manželství homosexuálů??? Registrované partnerství je manželství? Je mi v tuto chvíli vážně stydno! Panebože, ráda bych něco ostrého napsala do diskuze! Žádné takové! Diskuze na Super.cz je uzavřena a pod tyhle články není možné vkládat komentáře. Prý proto, aby se "celebrity" náhodou psychicky nesesypaly!

Není se co divit! Samy by totiž mnohdy rády autorům bulvárních článků něco od plic do diskuze napsaly a za různé pitominy je žalovaly. Jiné "star" naopak podobné články vítají a iniciují. Zasílají redakci své nejbizarnější snímky a příběhy, ohlašují své události. Jsou rády, že se o nich alespoň trochu píše, jedno jak!

Osobně je mi líto, co se stalo panu Olšovskému a přeji mu, aby se po autonehodě brzo zotavil a byl v pořádku. Vždycky se mi jako herec i jako muž moc líbil. Nezapomenutelná je jeho role Jerry/Dafné v Někdo to rád horké a Cosmo Browna ve Zpívání v dešti na prknech Karlínského divadla. Je to výborný muzikálový i filmový herec, dabér i režisér a je mi celkem jedno, jaká je jeho sexuální orientace, pokud ji bude držet na uzdě, nebude tím obtěžovat veřejnost a bude se podle toho diskrétně, tak jako kdysi, například vážený pan herec Eduard Cupák a jiní, chovat.

Píšu o tom zcela z jiného důvodu. Je mi naprosto proti srsti, že se na titulcích zpravodajských serverů za normální vzorec chování považuje "manželství" dvou mužů, že na nás denně vyskakují titulky typu: "Krásnou lesbickou zpěvačku svlékli v seriálu úplně donaha", "Tenhle fešák byl na radnici s klukem, a tak jim dal košem!", "Vano si na prahu sedmdesátky užívá s o čtyřicet let mladším milencem!". 

Okamžitě si vybavím všechny děti z mé rodiny, děti svých přátel a známých, děti mých bývalých žáků a vůbec všechny nedospělé, mladé a malé lidičky, jak žhaví po ránu mobily, tablety, píCíčka a jak si čtou to samé co já!

V ten moment se stydím jak nikdy! Ne, že bych byla prudérní nebo nějaká moralistka. Taky jsem byla mladší, divočejší a vůbec nejsem svatá!  Nikdy jsem si ale nemyslela, že se dočkám doby, kdy se budou dva zdraví chlapi vydávat za manžele, nebo si budou chtít osvojit dítě a ještě o nich se vší parádou budou psát deníky. Deníky  sice bulvární, ale viditelné na hlavních stránkách multimediálních prostředků, které běžně my i naše děti využíváme ke studiu, k práci, k zábavě a které nás denně atakují svými vulgaritami, neseriózností a ovlivňují velmi významně naše mínění, hodnoty a standardy.

Nedivím se, že naše společnost je často označována za tu, která spěje k zániku, stejně jako kdysi Římská říše nebo biblická Sodoma a Gomora. V křesťanské i muslimské tradici jsou Sodoma a Gomora symbolem zatvrzelého hříchu, pádu a božího hněvu. 

Úpadek Evropy, nebo přímo transatlantické civilizace, je nezadržitelný a nebudeme k tomu potřebovat ani imigranty nebo islámský džihád! Morálně se v úpadku  už nacházíme. Podpora a propagace homosexuálů, jejich sňatků, rozšiřování jejich práv včetně adopce dětí, populární průvody a oslavy gayů a lesbiček po celém světě, neustálé nároky pedofilů a zoofilů, vulgarita a zvrácenost, konzumní a zábavní styl společnosti včetně bulvárnosti informací, korupce, politické a finanční nestability, abnormálního materialismu, touze po moci a bohatství určitých skupin lidí,  je to, co nás samo zničí!

Sodoma Gomora, velebnosti! Pan Olšovský promine, a vy ostatní můžete psát do diskuze, že jsem homofobní netolerantní a zapšklá osoba! Já se za to nestydím, narozdíl od chvílí, kdy si kolikrát pustím internet, svou domovskou stránku, nebo jiné informační zdroje a nejraději bych zastrčila hlavu do písku a nechtěla o ničem ani slyšet, ani nic vidět!

 

 

Autor: Jiřina Holotová | pátek 26.6.2015 7:07 | karma článku: 37,43 | přečteno: 1961x
  • Další články autora

Jiřina Holotová

Slovensko a Česko, jiné příčiny, podobné motivy?

Zažnout vlnu protestů v neposlušných zemích V4 by se někomu náramně hodilo. Těžko říct, že tomu tak skutečně může být. To, co se ale odehrává teď v obou zemích, má opravdu motivačně mnoho podobných indicií.

6.3.2018 v 2:34 | Karma: 42,48 | Přečteno: 2731x | Diskuse| Politika

Jiřina Holotová

Která fakulta zas dala zápočet studentům za inscenaci protestu proti kardinálu Dukovi?

Dnešní protest proti kardinálovi Dukovi před Arcibiskupským palácem byl tristní inscenací se slabým scénářem i režií. Pár studentů v maskách se postupně v kruhu kácelo na zem, když čtyři z nich louskali připravený text.

14.2.2018 v 16:13 | Karma: 44,73 | Přečteno: 5336x | Diskuse| Politika

Jiřina Holotová

Pražská kavárna se mění na pražskou plivárnu!

Nevyšlo to, nevyšlo! Hodně lidí se vrhá do řek a na koleje vlaků, hodně lidí chce emigrovat, hodně lidí si rve vlasy z hlavy :-), ale hlavně, hodně lidí plive jed kde může! Přijmout výsledek svobodných voleb je nemyslitelná věc!

30.1.2018 v 6:53 | Karma: 43,93 | Přečteno: 3358x | Diskuse| Politika

Jiřina Holotová

Manipulátoři a Popravdě se trefili do vlastní nohy, když sami šíří dezinformace

Tváří se profesionálně, ale sami jsou amatéři. Vydávají se za pravdu, ale sami šíří lži a dezinformace. Radí voličům, ale sami používají manipulace. Dávají odborné rady profesionálům, ale sami nemají informace ověřené.

18.1.2018 v 17:56 | Karma: 41,11 | Přečteno: 3122x | Diskuse| Politika

Jiřina Holotová

Ohrazuji se proti tvrzení, že je členství Jiřího Drahoše v Římském klubu konspirací!

"Finále voleb doprovodí válka lží". Na tenhle článek jsem narazila dnes v Plzeňském deníku, objevil se na sedmé straně všech regionálních tištěných novin. Deník a deník.cz slibuje, že bude na lživé zprávy upozorňovat dále.

16.1.2018 v 17:21 | Karma: 40,47 | Přečteno: 4229x | Diskuse| Politika
  • Nejčtenější

Stovky amerických obrněnců se v řádu dnů nepozorovaně přemístily do Česka

2. května 2024  17:21

Několik set vozidel americké armády včetně obrněnců Bradley nebo transportérů M113 se objevilo ve...

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Auto vyjelo z vozovky a srazilo tři lidi. Žena zemřela, dvě vnučky jsou zraněné

2. května 2024  16:40,  aktualizováno  3.5 12:38

Osobní auto srazilo dnes odpoledne v Čáslavicích na Třebíčsku ženu a dvě děti. Žena srážku...

Zemřel bývalý místopředseda ODS Miroslav Macek. Bylo mu 79 let

1. května 2024  12:58

Ve věku 79 let zemřel bývalý místopředseda ODS a federální vlády Miroslav Macek, bylo mu 79 let. O...

GLOSA: Trestání bezdětků? Má-li něco logiku, vytáhněte na to kanon

3. května 2024

Premium Na živořící lidovce se sesypala hora kritiky za jejich návrh, aby bezdětní lidé odváděli vyšší...

Poslanci se rozhodli umožnit prodej některých lehčích drog dospělým

3. května 2024  10:38,  aktualizováno  13:54

Dospělí si v Česku budou moci koupit lehké drogy jako HHC, kratom nebo konopí s nízkým obsahem THC,...

Nahá umělkyně za zvuků techna házela před dětmi hlínou. Už to řeší policie

3. května 2024  10:10,  aktualizováno  13:43

Policie prošetřuje vystoupení, ke kterému došlo na Akademii výtvarných umění (AVU). Umělkyně a...

Na Česko loni útočili ruští hackeři. Nechte toho, vyzval je Černínský palác

3. května 2024  13:42

Za loňskými útoky na českou internetovou infrastrukturu stáli ruští hackeři, uvedlo ministerstvo...

  • Počet článků 140
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4285x
Žijeme v překotné době a záleží na každém z nás, jakým směrem se bude svět ubírat, zda ve společnosti převáží zdravý selský a racionální rozum, nebo zda se necháme vmanipulovat do světa plného nesvobody, diktátu, zvrácených ideologií a hodnot, do světa orwellovského typu.