Nebezpečná imigrace prý se nekoná

Smutno je mi z nás samotných! V pátek se u stánku hnutí Úsvit v Plzni při petiční akci za Zpřísnění imigrační politiky, zastavili dva muži asi tak kolem 35 let věku, dobře vypadající, na první pohled i dobře situovaní a inteligentní, rozhodně Češi. Ptali se mne, jak to chceme udělat, aby se zabránilo imigraci.  

Vlastně mi ihned sdělili, že žádná nebezpečná imigrace do naší republiky se nekoná, že každý stát má právo určovat si svoji azylovou politiku podle svého uvážení a že pokud nebudeme mít imigranty, kdože bude dělat práci například v Panasonicu a pro jiné zahraniční investory, kteří si snad sami mohou určovat, koho a za kolik zaměstnají.

Na moji odpověď, že EU bude v budoucnu rozhodovat o přerozdělování imigrantů a že se tomu musíme bránit, mi odpověděli, že jsem úplně "mimo". Když jsem reagovala na druhou část jejich otázky odpovědí, že práci zahraničních dělníků v Panasonicu, by rádi dělali naši lidé, pokud by byla řádně zaplacena a platy u nás by se co nejvíce přiblížily na úroveň průměrných platů v EU, otáčeli oči v sloup a kroutili hlavou a připomněli mi, tentokráte částečně logicky, že ekonomická situace u nás to nedovoluje.

Ještě mě zatlačili do polemiky ohledně nepřizpůsobivých spoluobčanů a náboženských fanatiků, cože prý je špatné na muslimské víře, že my v Čechách nejsme křesťanskou zemí, u nás nikdo prý v Boha nevěří. Upozorňuji, že to co říkali, mysleli zcela vážně!  Stála jsem tam naprosto zkoprnělá v němém úžasu a neschopna dále logicky argumentovat, odvolala jsem se ještě na historické kořeny naší země, ale neměla jsem šanci!

Na úplný závěr konstatovali, že nemá cenu se se mnou vůbec bavit a Úsvit brát vážně a pohrdavě od našeho stánku odešli.  Ano, v tu chvíli jsem tam stála jako hlupák a nechápala celý rozhovor. Smutno mi bylo a stále mi je z toho, že mezi námi samotnými, občany jedné republiky, tyto naprosto zcestné a absolutně nevlastenecké názory existují!

Pokud by pánové náhodou četli tento můj blog, což je ovšem velmi málo pravděpodobné, nebo pokud ho čte někdo podobného smýšlení, dovolím si upozornit, že podle Lisabonské smlouvy, je možné, aby Evropská unie do budoucna potenciálně přerozdělovala a přidělovala imigranty, respektive azylanty, členským zemím EU. Tlačí na to především státy, které jsou jimi přehlceny a mají problémy s integrací nepřizpůsobivých etnik. Také pro tyto oponenty a nejen pro ně, přidávám odkaz na následující článek s videem, které bylo natočeno 1. 5. 2014 na marocko-španělské hraniční bariéře. Všem ostatním, kteří to vidí stejně jako Úsvit a uvědomují si, jaké důsledky může nezodpovědná imigrační politika EU a otevřená multikulturní Evropa způsobit budoucím generacím, přeji hezký den a šťastnou ruku v květnových volbách a volme hlavně bezpečnou a sebevědomou Evropu!

 

http://zpravy.idnes.cz/africti-uprchlici-prelezaji-marocko-spanelskou-hranici-p2p-/zahranicni.aspx?c=A140503_115938_zahranicni_ptp

 

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Jiřina Holotová | pondělí 5.5.2014 17:11 | karma článku: 31,17 | přečteno: 1501x