Kašleme na ČT a jiné mediální paskvily!

Máte už dost lživého informování prostřednictvím veřejnoprávní televize a manipulace s veřejným míněním některými prokorporátními a tendenčně zaměřenými komerčními stanicemi a tiskem? Poslouchejte třeba internetové rádio Svobodný vysílač CS.

Ptáte se proč CS? Protože rádio svobodny-vysilac.cz spolupracuje se slovenským internetovým rádiem slobodnyvysielac.sk, které pravidelně vysílá už přes jeden rok. Nejvíce se asi zapsalo do povědomí slovenských i českých posluchačů a zajistilo si vyšší poslechovost svojí "Výzvou svobodných občanů Slovenska" z počátku listopadu loňského roku. Slovenský vysílač je ve své zemi hodně oblíbený, poslouchá ho pravidelně již kolem 7000 posluchačů a je financován výhradně z jejich darů. Lidé posílají třeba jen malé, ale pravidelné měsíční příspěvky, jsou především rádi, že dostanou informace podávané jiným nekonformním způsobem, ale skutečně na ničem a nikom nezávislé a nikým necenzorované! 

České rádio zahájilo zkušební vysílání před dvěma měsíci, přebírá některé relace od svých slovenských kolegů a naopak, ale hlavně čerpá od nich zkušenosti, velkou duchovní podporu a inspiraci.

Vše spojuje právě webový portál CS, ze kterého si můžete pustit obě rádia. Studia jsou zatím v Plzni, v Děčíně a v Praze. Hledají se další spolupracovníci i možnosti, jak do projektu zapojit co nejvíce lidí, kteří mají chuť se na vysílání podílet tak, aby byl program pestrý a informace podávány osobitým pohledem. Svobodný vysílač je prostor pro Vás! Vy budete tvořit rádio, nikoli ti, kteří preferují zájmy prominentních oligarchů a jejich politických poskoků, což je ostatně i hlavní myšlenkou tohoto projektu. Rádio spolupracuje i s dalšími alternativními webovými informačními portály.

Tak co říkáte? Já na to, že když se najde dostatek nadšených lidí, kteří mají odvahu oponovat současnému systému a hlavně způsob, jak znejistit a prolomit oficiální informační zdroje, budeme o krok blíž skutečnému poznání a pravdivým informacím. A všechna ta prolhaná, politickými a ekonomickými zájmy řízená média, ať si o mezinárodní i domácí situaci "žvatlaj co chtěj", ať si komentují politické události "jak chtěj" a ať drtí lidi, kteří nejdou s proudem, ve svých manipulativních rozhovorech jak umí! My jim to už nevěříme a na jejich vysílání postupně rezignujeme a kašleme!

Pouze si musíme dobře ohlídat svobodu slova a internetu, aby nám nebyla omezena možnost šířit svobodné informace, ale to už samozřejmě taky záleží na nás všech, jak a koho si budem v budoucnu vybírat jako představitele státu a strůjce legislativních rámců. Je to všechno jen na nás, co si necháme a nenecháme líbit!  

 

 

Odkaz na SV - http://svobodny-vysilac.wix.com/ceska-republika

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Jiřina Holotová | středa 26.3.2014 20:13 | karma článku: 33,45 | přečteno: 7413x