Česká republika, země zaslíbená

Sociální demokraté dnes dokončili svou malou oranžovou revoluci. Až se zítra probudíme, nezmění se jen čas na zimní. Radujme se, Česká republika se totiž stane zemí zaslíbenou!

Nebojte, dostane se na každého! Společnost se stane motivovanou a opravdu a přirozeně solidární. Pracujícímu lidu se opět dostane úcty, kterou si zaslouží. Vztah občana a státu dostane poprvé opravdu férový základ a stát se, přátelé, postaví na stranu lidí!

Naše děti dostanou svou šanci, rodičovské příspěvky a přídavky na děti se zvýší, což vyřeší demografickou krizi. Úvahy o školném zapudíme tam, kam patří - za oceán do oblasti zlotřilého kapitalismu. Naše stáří se stane důstojným a všechny nejistoty se mu vyhnou!

Všechny také od zítřka přejdou skutečně nemravné myšlenky o tom, že zdravotnictví snad není zadarmo a že by nemělo být ve ztrátě! Zrušíme poplatky u lékaře, protože nám nejde o solidaritu s vážně nemocnými, ale s námi samotnými.

Celosvětová hospodářská krize se Čechám obloukem vyhne. Budou na to stačit pouhá slova velkého kormidelníka! A to nejlepší na závěr. Od zítřka přestávají platit zákonitosti ekonomiky. Inflace je věcí minulosti, se zdražováním je konec!

A k tomu všemu stačily jedny veskrze nevýznamné volby. Demokracie je úžasná věc. 

Autor: Jiří Holík | sobota 25.10.2008 17:11 | karma článku: 32,59 | přečteno: 1548x
  • Další články autora

Jiří Holík

Jak jsem se ocitl v davu

28.5.2009 v 10:14 | Karma: 26,24

Jiří Holík

Sexy mozek české politiky

24.1.2009 v 19:01 | Karma: 30,26