Těhotenství týden po týdnu. Aneb co zvládnou ženy a co tátové?!

Kdysi jsem zkusil pomoci své bývalé přítelkyni s těhotenstvím. Možná než budete číst dál se podívejte na výsledek mé snahy na http://www.tyden-po-tydnu-tehotenstvi.cz ,protože ten živý výsledek, mohu díky aktivitám různých žen vidět pouhé dvě hodiny za týden..

Většina žen je unešena sama sebou a svou jedinečnou schopností rodit. Bohužel jim, díky tomu, že jsou z toho celé paf a nosí nos nahoru, nedochází, že k oplodnění je neustále zapotřebí i muže. Navíc pokud dojde k rozchodu partnerů považuje dítě za svůj majetek a hračku a jak již zde bylo stokrát řečeno využívá je jako nástroj pomsty a vydírání vůči otci. Ostatní ženy v rodině, na sociálních úřadech, na soudech a mezi soudními znalci je v tom zdatně utvrzují a podporují.

Já bohužel touto smutnou etapou v mém životě a v životě mého syna rovněž procházím, tak vím o čem mluvím. Nicméně bych se rád zeptal všech těchto žen: co Vy sami děláte pro mámy, kromě toho, že je neustále štvete proti otcům jejich dětí?!

Co pozitivního jste kdy udělali, aby se mělo lépe jek dítě, tak matka, tak otec. Myslím, že moc toho není, protože na tomto boji existenčně a finančně profitujete.

A teď my muži. Co my děláme pro to, aby se máma a dítě mělo lépe? Na mužích je v podstatě postavena celý vývoj v oblasti lékařství a gynekologie. Hlavně díky mužům lékařům umírá méně žen a dětí nejen během těhotenství, ale i během porodu a po něm. A čím jsem přispěl já? (Abych nebyl osočen, zde v diskuzi, nebo u soudu, který mám příští týden, že jsem nikdy nic pro mámu ani dítě neudělal?) Dal jsem dohromady erudované informace o těhotenství. Na http://www.tyden-po-tydnu-tehotenstvi.cz  pro všechny ženy a táty, které chtějí vědět o této rodičovské etapě všechny důležité informace.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Zlý Kojot | neděle 13.9.2009 11:34 | karma článku: 8,37 | přečteno: 1355x