Dávám si velký pozor pro koho fotím...

....reaguje pražský kamarád na mou stížnost, že jsem nedostala zaplaceno. Za dva dny focení a dva dny práce s fotkami - výběr atd. Také jsem dosatala radu, kolik si mám za focení říct, požadovala jsem po klientovi poloviční sumu.

Přemýšlím, že někomu bohatému stojí těch pár korun za množství mailů a SMS, proč radši nezaplatí a má klid, že jo. Možná se klient nudí či potřebuje někoho šikanovat, aby si ulevil. 

Prý tedy mám vystavit novou fakturu na 2000 korun, že tolik mi tedy za mé hrozné fotky zaplatí poté, co je ještě jednou prošel. Hmmm, to určitě, za ještě míň šupů se dostane ke všem mým fotkám, a tak odpovídám: Udělám vám cenu 250 korun českých za 1 fotku, napište mi čísla 8 vybraných fotek a já vám na ně vystavím fakturu na těch 2000 korun. Rozhořčená odpověď zní: V žádném případě nechci vaše hrozné fotky zveřejnit, ale chtěl jsem vám zaplatit aspoň něco. 

No jo, to známe...za dva tácy si bude někdo dělat s mýma fotkama co chce a já ostrouhám, tak to teda ne, milý kliente. Prý tedy mám na něj a on na mě zapomenout. Na tuhle nepodařenou akci zapomenu opravdu ráda, a na takového nechutného klienta. Moje intuice mě opět nezklamala, už předem jsem měla velmi špatný pocit a po celou dobu focení bolení u srdce, u mě věc nevídaná. Moje intuice, slibuji, že příště na tebe dám, a nebudu si kazit náladu nějakými vyčůránky a zlouny, to ti slibuji.

Autor: Lenka Hoffmannová | sobota 21.9.2019 11:53 | karma článku: 13,89 | přečteno: 851x