"Uprchlíky" v Evropě? Ne, díky.

Cožpak se již celý kontinent definitivně zbláznil? Mimo politiků nás už i naše tzv. "celebrity" vyzývají k přijímaní Arabů a Afričanů. Vážně nikdo nevidí, že se nikdy nezačlení, pouze budou Evropu tyranizovat a vyžírat?

Ano je tomu přesně tak. Děje se tak již celá desetiletí na západ od našich hranic. A každá další generace těchto dárečků je horší, než ta předchozí. Holandský kritik islámu a přistěhovalectví Theo van Gogh řekl:

"Multikulturalismus je zdvořilé ustupování roztahovačnému hostu, který vás pomalu vytěsňuje z vašeho příbytku."

Krátce poté byl na ulici surově rituálně zavražděn muslimským radikálem.

Agresi a nenávist arabských muslimů a afrických černochů můžeme vidět všude v Evropě, kde tyto prozatím menšiny přicházejí do styku s původním obyvatelstvem. Jistý arabský raper byl svého času především v Paříži a Marseille velice populární se svým hitem "Francie je děvka", který má v refrénu: "Francie je děvka, roztáhni jí nohy a mr... jí, co se do ní vejde..." Ano, takový přístup má dnešní mladá generace těchto přistěhovalců k Evropě a jejímu obyvatelstvu.

Zde můžete vidět mladého černocha, který se v Paříži baví tím, že oslovuje mladé bílé dívky se žádostí o telefonní číslo a rande. Pokud je odmítnut, ihned je fackuje. Jeho spolubratří mu v napadání dívek zdatně sekundují.

http://www.liveleak.com/view?i=737_1343775329&comments=1

Skutečně musíme s láskou a pochopením vítat a tolerovat v Evropě tento lidský odpad? Piště prosím do diskuze vaše názory, případně sdílejte.

P.S. I mezi přistěhovalci se jistě najdou slušní lidé a rozhodně nechci paušalizovat. Tento článek i další, jenž jsem na toto téma napsal, se týká těch eufemisticky řečeno "neslušných".

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Lukáš Hodík | pátek 11.9.2015 8:47 | karma článku: 36,18 | přečteno: 1350x