Angela a uprchlíci, taškařice pokračuje...

Německá kancléřka Angela Merkelová je naprosto bezradná loutka, která každý den blábolí něco jiného. Zřejmě podle toho, jak se zrovna vyspí. A uprchlíci proudí dál.

   Merkelová je už naprosto mimo realitu. Jednou chce v Německu ubytovat celou Afriku a Arábii, podruhé musí ti lumpíčci odejít. Inu dobrá. A jakpak si to madam Angela představuje? Do cesty se jim nemůže postavit ani ozdobný plůtek, aby si náhodou při tom nelegálním překračování hranic nenatrhli trenky a najednou jich chce statisíce vypakovat? A kam? Do Česka nebo snad na Mars?

   Zdatně jí k tomu sekunduje francouzský prezident François Hollande, který si hraje na císaře Napoleona a ještě si nevšiml, že Francie má dnes ve světě asi stejný vliv, jako brouk Pytlík na dění v mraveništi. Občas si s ním někdo potřese rukou, ale to je asi tak všechno.

   Korunu tomu nasazuje předseda Evropské komise Jean-Claude Juncker, který burcuje k tažení na Rusko. Chudák, už toho má také dost.

   S takovými lídry se jistě nemáme čeho obávat. Snad jen toho, že skončíme jako Lee Rigby, který byl brutálně zavražděn africkým přistěhovalcem, jenom proto, že byl vojákem své země. Vládou byl znemožněn i pokus o vybudování jeho pomníku. Údajně by to nahrávalo neonacistům a xenofobům...

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Lukáš Hodík | čtvrtek 10.9.2015 9:19 | karma článku: 39,07 | přečteno: 1482x