Překupníci nejsou největší zlo. Ti aspoň prodávají platné, i když předražené vstupenky. A nakonec možná pár lidem, kterým na ceně nezáleží, udělají radost, že se na poslední chvíli dostanou do haly (já sám jsem takovou možnost kdysi využil). Daleko horší jsou falšovatelé vstupenek. Ti lidem, kteří je v dobré víře zakoupili, připraví ten nejhorší zážitek, jaký si lze představit. Zakoupili vstupenky, vzali si volno v práci, cestovali do místa konání, aby se nakonec dozvěděli, že žádný hokej neuvidí kvůli podvodníkovi, který si na nich namastil kapsu.

ZV

Krásný blog👍. Pasta se Zachou přijedou pokud to lékař povolí. Karma

JM

Jen škoda, že to daňové poplatníky stálo 200 milionů. A pak stát zvedne daň z nemovitosti o 80 %. Aby bylo na takové soukromé sportovní akce, které by byly výdělečné i bez dotací.

Souhlasím s tím, že na takové akce by neměly být státní dotace. Ale spojovat to s daní z nemovitosti je hloupé. To je jiná problematika. 200 milionů pro stát jako 40 Kč pro člověka s přůměrným českým příjmem. A to nepřeháním. Stát by na to neměl přispívat z principu. Ale skutečné peníze utíkají jinudy.

.

Co se blogu týče, vstupenky jsou ostuda. Mělo se o ně losovat a ideálně, na jméno. Kdyby člověk mohl koupit 4 vstupenky na zápas a minimálně dvě by byly na jméno, výrazně by to snížilo překupníkovi možnosti.

  • Počet článků 50
  • Celková karma 14,69
  • Průměrná čtenost 1364x
Dobrý den, ahoj. Vůbec netuším, co zde o sobě napsat. Snad jen, že miluju sport a sem tam o něm něco napíšu. :)

Seznam rubrik