Valachová je kočka

Teď se projevím jako mužský šovinista, což je nesporně špatné, ale ona se mi opravdu líbí. Druhá věc jsou její názory. Všichni jsme rasisté a nesmíme pojmenovat problém pravým jménem.

Doufám, že jsem neurazil její ženskost, jelikož dnes je vše možné. Možná je lesbička a mé sympatie jí jsou nepříjemné. Dejte nám prachy, hodně prachů, jelikož máme málo prachů na začleňování. Typická socialistka, hlavní téma inkluze. Nevím, za mých mladých let snad ani takoví, kteří by potřebovali jakoukoliv pomoc a protěžování neexistovali. Nebo jsem o nich jenom nevěděl. Měli jsme ve svém okolí Blekotu, mladého muže, který se nebyl schopen vyjádřit a měl zvláštní způsob myšlení. Měli jsme tělesně postižené nešťastníky, kteří špatně chodili i duševně byli pomalejší, měli jsme i vrstevníky postižené obrnou, kteří byli z většiny chytří, ale potřebovali trvalou pomoc. Tu pomoc jim poskytovali rodiče, kteří z toho byli taky nešťastní. S cigány jsem se v žádné škole od nejnižší po nejvyšší nesetkal, tenkrát byli pouhým koloritem a musil se dávat pozor, když jich bylo víc pohromadě. Prázdninové brigády jsem absolvoval na údržbě traťového svršku kde bylo cigánů mnoho. Ale byli to cigání pracovití a v podstatě dobří kluci, dodnes na ně vzpomínám a pokud se někdy potkáme, což je již v rovině teorie, zdravíme se. Oni mne a já je. 

Tenhle blog je blbost, vím to, ale na tomto webu se vyskytují i větší blbosti, které se dostanou i na titulní stránku. Takže to pouze zkouším.

Tentokrát vynechám příznivce a voliče Svobodných,  vlastně jsem to nevynechal.

Váš Jaromír Hlubek

 

Autor: Jaromír Hlubek | neděle 14.6.2015 21:00 | karma článku: 20,00 | přečteno: 1157x
  • Další články autora

Jaromír Hlubek

Podivné jednání i-Dnes

13.3.2019 v 15:47 | Karma: 0

Jaromír Hlubek

Teď se div člověče

27.7.2018 v 21:07 | Karma: 10,58

Jaromír Hlubek

Údajně máme svobodu slova

27.7.2018 v 19:47 | Karma: 17,20