Už je tady máme, ale jak je dostat ven?

Odporuje to Ženevským konvencím, nezbývá než uvalit kolektivní vinu. Údajně 1% ilegálů (příště regálů, jelikož tak mi to nutí automatický opravovač chyb a mi se to nechce stále přepisovat) jsou teroristé, my nevíme, kteří to jsou

a nemáme možnost to zjistit. Jedno, však víme jistě, teroristé jsou  z 99% islamisté a to jsem ještě podcenil, jelikož jediný neislámský terorista, kterého znám, je Braivik.

Ve světle dnešních událostí neexistuje jiná cesta, než uvalení kolektivní viny a v tomto duchu k regálům přistupovat. Je nutno odhodit humanistická hlediska, že to jsou lidé jako my a zasluhují si naši pomoc a solidaritu. Nejsou to lidé jako my a solidaritu si nezasluhují, je to sběř, která nemá o našich hodnotách ani tušení, že se s tím sveze pár nevinných je nutná daň. Je nutno a snad to konečně po dnešku pochopí  i evropští multikulturalisté, nasadit proti nim veškeré prostředky a jednoznačnou rozhodnost. To co se stalo dnes v Paříži není ojedinělý čin nějakých pomatenců, ale cílený útok na naši civilizaci. Dnes v Paříži, zítra v Berlíně, pozítří v Bruselu a popozítří v Praze. A následně dennodenně v celé Evropě, aby Evropané neznali místa, dne ani hodiny, kdy tito teroristé udeří, což nás má uvrhnout do strachu a chaosu. Holland, jeden z pachatelů tohoto zločinu, vyhlásil ve Francii výjimečný stav a okamžitě dal uzavřít hranice. Pozdě, to měli udělat jiní již před mnoha lety.

Takže, mobilizace, nasazení armády a násilné vysídlení veškerých muslimů mimo Evropu, to je jedno kam, třeba vojensky vybojovat předmostí na pobřeží Libye, v poušti, a tam ty milióny regálů vysadit pod pohrůžkou zastřelení a odpůrce skutečně zastřelit. Pokud nebudeme takto razantně postupovat, můžeme se rozloučit s Evropou, jak ji známe. Oni se neserou a zabíjejí, my si s nadstavením druhé tváře nevystačíme. Pokud ještě Evropa má sílu a pud sebezáchovy, musí to udělat. Pokud jsme tak měkcí a neschopní, tak si jinou, než islámskou,  budoucnost nezasloužíme.

Občané, apelujte na své volené zástupce, presidenta, senátory i poslance aby v tomto duchu konali.

Jaromír Hlubek – příznivec a volič Svobodných

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Jaromír Hlubek | sobota 14.11.2015 1:07 | karma článku: 29,33 | přečteno: 557x
  • Další články autora

Jaromír Hlubek

Podivné jednání i-Dnes

13.3.2019 v 15:47 | Karma: 0

Jaromír Hlubek

Teď se div člověče

27.7.2018 v 21:07 | Karma: 10,58

Jaromír Hlubek

Údajně máme svobodu slova

27.7.2018 v 19:47 | Karma: 17,20