Úvaha. Proč mají politikové nutkavou potřebu se znemožnit?

Čistě teoreticky se budu etablovat do funkce primátora Prahy. Pominu ostatní úřední záležitosti, důležité i podřadné ,kterými se zabývá a budu se věnovat veřejným shromážděním a manifestacím.

V podstatě by mne neměly vůbec zajímat, mám spoustu náměstků, jejich vedoucích odborů a jejich zástupců, kteří tyto marginality řeší, spíš dávají, či nedávají podpisy. Nejraději bych se o nějakých akcích ani nedozvěděl a pokud bych se dozvěděl, nedával bych najevo jakýkoliv postoj.  Naše společnost se vydává za demokratickou a tím je řečeno vše. Pokud demokratická skutečně je, může si pořádat pochody a manifestace kdokoliv. Příkladně - komunisté, přátelé žehu, pohrobci nacionálního socialismu, odboráři, přívrženci i odpůrci ilegální imigrace, spolek přátel Ronalda Reagana, zelení podporovatelé rudých Khmérů, příznivci Mao Ce Tungova velkého skoku, katolíci, přívrženci i odpůrci individuální dopravy, cyklisté, koloběžkáři, kolotočáři a varietní umělci, pouliční zpěváci, taxikáři, letecký personál, strojvůdci metra a železnic, restauratéři a kavárníci, černoši, indiáni, lidojedové z Nové Guiney, Pygmejové, Obamovští i neobamovští Američané, Putinovští i protiputinovští Rusové, Ukrajinští oligarchové, ale i Čeští oligarchové, bezdomovci, cigáni. Výčet není ani z daleka konečný.

Jistě jste uhodli, že mířím na „duhový“pochod . Proč by mne, jako primátora měl zrovna tento zajímat? V podstatě to jsou stejní bloudové jako výše uvedení. Proč bloudové? Protože cítí potřebu se zviditelnit a nestačí jim si nechat své myšlenky a pocity pro sebe, chtějí z toho udělat mediální show, zmanipulovat veřejnost prostřednictvím podplacených médií z peněz daňových poplatníků, kteří o takovou show naprosto nestojí. A teď jsem na řadě já, tedy primátor, mohu se zachovat nestranně a rozumně, jako v ostatních případech nebo ze sebe udělám vyloženého vola. Já být v této funkci udělal bych to první, ať se znemožní samotní aktéři, je to jejich volba a názor nechť si veřejnost utvoří sama.  Někteří politikové, ale touží po publicitě a proto se zachovají naprosto iracionálně, udělají ze sebe voly, možná že neudělají, jelikož jimi již jsou a otevřeně se přihlásí na podporu něčeho naprosto nepřirozeného, odporujícího přírodním zákonům, ba přímo okrajového bez potřeby špetky pozornosti, ale je to cool a bude to pochváleno z EU. Pokud bych to udělal já, jako primátor, očekával bych tvrdý postoj a odsouzení z vedení strany, která mne do funkce nominovala. Učinil bych straně medvědí službu a sobě konec politické kariéry. To bych si zasloužil.

Příznivec a volič Svobodných –Jaromír Hlubek

Autor: Jaromír Hlubek | pondělí 10.8.2015 22:41 | karma článku: 29,29 | přečteno: 855x
  • Další články autora

Jaromír Hlubek

Podivné jednání i-Dnes

13.3.2019 v 15:47 | Karma: 0

Jaromír Hlubek

Teď se div člověče

27.7.2018 v 21:07 | Karma: 10,58

Jaromír Hlubek

Údajně máme svobodu slova

27.7.2018 v 19:47 | Karma: 17,20