Sametový hlas

a vůbec zněla velmi sympaticky, dokonce jsem si ji i představil. Štíhlá tmavovláska s rovnými vlasy a vším co by žena měla mít.

Byl to průzkum veřejného mínění. Ani ve snu by mne nenapadlo, že i já se stanu předmětem těchto taškařic. Ale stalo se. Měl jsem za to, že jsou vymyšlené a každý si udělá takový, jaký chce. Obvykle to rychle s omluvou odbudu, jelikož se jedná o reklamní nabídky, tentokrát to bylo jiné. Děvče se presentovalo jako zástupkyně České televize. Napřed jsem se zeptal jak na mne vůbec přišli? Ona na to, že moje telefonní číslo jim náhodně vygeneroval počítač. Pak mne upozornila, že náš rozhovor bude monitorován a já jsem souhlasil. Tak jsme šli do toho. Některé otázky byly lehké. Jste muž? Čím se živíte? Kolik Vám je let? Má Vaše bydliště víc než 100 000 obyvatel? Chodíte k volbám? Pamatujete si koho jste volil? Jakou stranu preferujete? Jste jí věrný nebo jen přeskakujete z jedné na druhou? Jiné již byly těžké a v podstatě nezodpověditelné v tak krátkém čase. Jste spokojen s politickou a ekonomickou situací? Jaký máte názor na Andreje Babiše a jeho údajný střet zájmů? Líbí se Vám naše programy? 

Nakonec mi bylo poděkováno a navrženo abych se za 14 dnů díval na pořad Václava Moravce k čemuž jsem podotkl, že právě jeho moc nemusím. 

Trochu pozitiva a to je vzácné, jsem z toho pocítil. Ty průzkumy opravdu existují. Troška demokracie ještě zbyla. Tu pěknou holku stále vidím.

Příznivec a volič strany Svobodných Jaromír Hlubek

Autor: Jaromír Hlubek | neděle 26.4.2015 6:49 | karma článku: 12,75 | přečteno: 422x
  • Další články autora

Jaromír Hlubek

Podivné jednání i-Dnes

13.3.2019 v 15:47 | Karma: 0

Jaromír Hlubek

Teď se div člověče

27.7.2018 v 21:07 | Karma: 10,58

Jaromír Hlubek

Údajně máme svobodu slova

27.7.2018 v 19:47 | Karma: 17,20