Postavme mosty.

Summit EU jednoznačně ilegální imigranty chce. Naši socialisti mají největší problém z jejich tonutí. Vůbec nemají problém z jejich živením, vždyť ti blbí evropští daňoví poplatníci to zaplatí a my získáme nové voliče.

Proč potápět lodi „převaděčů“, udělejme velkorysejší gesto a vrazme do toho ohromné prachy. Navíc vzniknou technické skvosty.

Postavme mosty. Z Alexandrie na Krétu a dál na Peloponés, Z Tripolisu přes Maltu na Sicílii, přes Gibraltar. Jistě, technicky velmi náročné, snad jako cesta na Měsíc, ale vyplatí se to. Rezignujme naprosto na vnější hranice EU a vrhněme se do sebevražedného mlýnu. Možná někteří získají práci na těchto stavbách, ale hlavně nikdo nebude tonout a počet našich voličů bude aritmeticky růst.

Je naprosto jedno, co po nás zůstane, je nám lhostejné co bude s dětmi našich živitelů. Hlavně, že my se budeme mít dobře, okrademe vás o vše, připravíme vás o vaše životní hodnoty a zahubíme bílou rasu.

Socialista Hitler propagoval bílou rasu, naši noví marxisté jí pohrdají, ale neuvědomují si, že tím táhnou do hrobu i sebe.

Jde mi to velmi těžko přes ústa, ale nakonec bude bílá rasa ráda za Rusko, jelikož ti č.m.o.u.d.i bez pomoci bílých otroků, které vyhubí, stejně na severu nepřežijí a ze západní Evropy se stane pustá země. Černobyl, ale ve velkém.

Jsem příznivec Svobodných, ale tentokrát to zdůrazňovat nechci, jelikož pan předseda Mach by nemusil se mnou naprosto souhlasit.

Jaromír Hlubek

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Jaromír Hlubek | čtvrtek 23.4.2015 20:36 | karma článku: 34,02 | přečteno: 988x
  • Další články autora

Jaromír Hlubek

Podivné jednání i-Dnes

13.3.2019 v 15:47 | Karma: 0

Jaromír Hlubek

Teď se div člověče

27.7.2018 v 21:07 | Karma: 10,58

Jaromír Hlubek

Údajně máme svobodu slova

27.7.2018 v 19:47 | Karma: 17,20